Kleine fabriek Rubriek: Nieuws

Op bezoek bij de kleine fabriek

Twee keer per jaar is de Amsterdam RAI thuisbasis voor de kleine fabriek, dé Internationale vakbeurs op het gebied van kindermode, kinderschoenen en accessoires. 

Natuurlijk was het Omoda-team ook dit jaar van de partij op de kleine fabriek om lekker veel mode inspiratie op te doen voor het komende herfst/winter seizoen 2014. En aan inspiratie zeker geen gebrek!

Paspoppen vol inspiratie

De nieuwste trends kwamen voorbij op dit modespektakel voor kids. We hebben vooral heel veel prints kunnen spotten, voor zowel jongens als meisjes. Animal prints zoals de tijger- en zebraprint maar ook volledige fotoprints, ruitjes en stoere pakkende teksten.

Nog meer paspoppen, nog meer inspiratie..

Een walhalla met schoenen

Het model schoen wat we het meest voorbij zagen komen waren de klassieke (veter)laarsjes voor jongens en de kistjes met grove zool voor meisjes. Qua kleuren hebben we vooral veel donkerblauw, zwart, navy, bruin, cognac, oranje, legergroen en burgundy kunnen spotten.

Schoenen voor de kleinste voetjes

Laarsjes voor in de winter

Kortom, een dag boordevol mode inspiratie.  Het duurt nog even voordat het zover is, eerst moet immers de zomercollectie nog binnenkomen. Maar wij gaan er zeker voor zorgen dat jij elk seizoen de leukste schoenen voor jouw kids kan kopen! Bekijk hier alvast een deel van de nieuwe collectie voor lente/ zomer 2014. 

JOngens

Meisjes

Happy shopping!

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies