Just in: het Omoda Magazine Rubriek: Nieuws

Omoda Magazine out now

Een nieuw seizoen, dus nieuwe schoenen. Nog geen idee wat je wil? No problemo. Het Omoda Magazine is vers van de pers en dat maakt shoppen leuker én makkelijker. 

Het seizoen van zon, vakanties, je kast opruimen en de nieuwe collecties van al die mooie merken staat op de stoep. Je snapt het, dat vind je allemaal in het magazine.  

KIJK JE MEE?

Ons team ging o-ver-al langs. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij Peter Kaiser in Duitsland, de nieuwste sandaaltjes en slippers komen uit Kenia, de inkooptrip brengt je naar Italië en Floris van Bommel spraken we in het Brabantse Moergestel. En die mooie fotoshoot? Stylist Iris was zo blij als een kind met die zonnige dag op de SS Rotterdam, maar ook met de geweldige setting van Radio Kootwijk. En dat zie je, want wat is het resultaat mooi.

fotoshoot Omoda Magazine

Mooi nieuwsOok al regende het eindeloos en glibberde iedereen over de weg, onze redactie zat met de neus tussen de slippers en hooggehakte sandalen. Dat was eigenlijk ook de beste remedie tegen de winter, dus je hoorde ons niet klagen. Nu is het aan jullie om te neuzen tussen al dat mooie nieuws. Het Omoda Magazine is nu all yours. Happy shopping! 

Favourites Omoda Magazine


Shop:           spring/summer dames           spring/summer heren          spring/summer kids

Lees ook:            Cycleur de luxe, sneaker deluxe          in her shoes met anna nooshin 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies