Iedereen op Omoda's? Rubriek: Nieuws

Schoenen van ons eigen Omoda merk

Vans. Tot een jaar of twee terug droeg ik steevast een paar dagen in de week Vans. En net toen ik ze had afgezworen, werden ze een hit. In dit geval liep ik dus voor de mode uit.

Het omgekeerde komt ook voor. Kunt u zich nog herinneren dat in de jaren '90 de schoenen van Nike heel 'hot' waren. Schijnbaar heb ik het toen gemist en ben er pas na de eeuwwisseling op gaan lopen.

Zo zit ik dus vaak op het verkeerde deel van de golf qua trends. Of anders bekeken: ik heb gewoon mijn eigen stijl. Misschien dat ik daarom momenteel veel schoenen van onze eigen merk, Omoda, draag. Ik ben benieuwd wanneer die het gehele Nederlandse of misschien West-Europese straatbeeld gaan kleuren.

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies