Hoe gaat 2016 lopen? Rubriek: Nieuws

hoe gaat 2016 lopen

De tijd van terugkijken is nu voorbij, het is nu tijd voor een blik vooruit. Wat 2016 ons gaat brengen? Hierbij een kleine voorspelling.

Wat de trends gaan worden weet ik niet. Dat laat ik over aan mijn collega’s, vrijwel allemaal vrouwelijk, die veel meer gevoel voor trends hebben dan ik. Zij zijn simpelweg geboren met iets meer mode-genen. Gelukkig heb ik de cijfers aan mijn kant. En hoewel resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, durf ik de voorspelling wel aan.

2016: dit dragen vrouwenIk verwacht dat onze dames weer gaan voor sneakers van Adidas, Converse of ons eigen Omoda-merk. Ook zullen er veel enkellaarsjes van Gabor, Omoda en Shabbies gedragen worden. Met zonnig weer halen de vrouwen espadrilles van Fred de la Bretoniere of sandalen van Gabor en Unisa uit de kast. Tot slot mogen Unisa-pumps niet ontbreken in de schoenenkast.

2016: dit dragen mannenDe Omoda-mannen komen ook dit jaar weer goed gekleed voor de dag. Of dat met nette schoenen van Floris van Bommel, Giorgio, Omoda of Van Lier is, gaan we zien. Uiteraard mag een sneakerpaar niet ontbreken; ook in 2016 zijn Adidas, Converse, Cruyff en Nike favoriet. Voor het winterseizoen blijven enkelboots van Floris van Bommel of Timberland een must.

2016: dit dragen kinderen Na de dames en heren ook nog een voorspelling voor de kinderen. De jongens blijven in het voetspoor van de heren met stoere Timberlands en sneakertjes van Adidas, Converse en Nike. Maar ook New Balance zal weer goed lopen in 2016. Onze meiden gaan veel laarsjes dragen van Giga, Hip en UGG Australia. En op zomerse dagen steken ze de voetjes in Teva- en Timberland-sandaaltjes.

Is 2016 dan een jaar zonder verrassingen? Nee, dat zeker niet. Maar de nieuwste trends, spannende collecties en must-haves van komend seizoen laten mijn collega’s je graag zien. Ben je nieuwsgierig? Volg dan al het Fashion News hier op de website, via social media en in je mailbox.

 

SHOP HIER DE TOPPERS:
SNEAKERS            LAARSJES            BOOTS

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies