Het grote Sinterklaasavontuur Rubriek: Nieuws

Het grote Sinterklaasavontuur van Job en Joep bij Omoda

Sinterklaas is in het land, dus je mag je schoen zetten. En dat is precies wat Job en Joep ook dachten. 

Het planMet een moeder die bij één van de grootste schoenenwinkels van Nederland werkt heb je schoenen genoeg thuis, zou je denken. Maar het plan van Job en Joep was veel groter dan dat, want waarom zet je maar één paar als je duizenden schoenen kan zetten?! De jongens slopen het magazijn van Omoda binnen om hun fantastische plan uit te voeren.

Het probleem

Duizenden schoenen verder kwam de schrik. De jongens dachten er niet aan dat Sinterklaas en zijn pieten natuurlijk geen lege schoenen vullen. Wat een ellende. Duizenden schoenen, maar geen wortels, klontjes of tekeningen erin.

De oplossing

Maar wacht eens, kan jij ze niet helpen met het vullen van al die schoenen? Als jij je mooiste tekeningen, leukste ideeën en lekkernijen voor Amerigo naar Job en Joep stuurt vóór 4 december, dan los je het probleem op. Mail naar jobenjoep@omoda.nl of stuur je post naar:

Omoda
t.a.v. Job & Joep
Ruigendijkweg 1
4301 RX Zierikzee

Stuur in en win

Sinterklaas en zijn pieten weten vast niet wat ze zien als ze bij Omoda langskomen. Extra leuk voor jou: hoor jij bij één van de tien mooiste of origineelste inzendingen? Dan win je een cadeaubon van Bart Smit t.w.v. EUR 50,-

 

Shop de leukste schoenen om te zetten: 


Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies