Hello new shoes! Rubriek: Nieuws

Nieuwe schoenen bij Omoda

Het weer is op dit moment bijna herfstachtig. Geen beter moment om je garderobe klaar te maken voor het najaar. Het is tijd voor nieuwe schoenen.

Extra nieuw

Natuurlijk vind je dit seizoen de beste basics en de vertrouwde merken in de online shop, maar er is ook plaats voor heel veel nieuws. Denk aan de stoere boots van Dolfie, de elegante designs van Ted Baker en de sportieve touch van Asics. Voor wat warmte match je een prachtige sjaal van Moment by Moment bij je nieuwe look.

Oog voor detail

De new arrivals van Fred de la Bretonière zijn tot in detail uitgewerkt. Op elk labeltje en oogje zie je heel subtiel het bekende Fred-blaadje terug. Perfectionisme pur sang. Wil je zelf ook nog wat details toevoegen aan je outfit? Dat kan! Shop de nieuwste accessoires van TOV, een absolute hit in jewelry op dit moment.  

Hip

Met enkellaarsjes ben je nog helemaal up-to-date dit najaar, maar kies eens voor een laarsje met een gevaarlijk tintje. De animal print blijft namelijk de absolute must-have. Liever iets stoerder? Dat kan, want de looks met een military en tomboy twist zijn ontzettend hip.

Colours

Bruin en zwart zijn de essentials dit seizoen, maar de nummer één extra statement-kleur is rood. A touch of red is onmisbaar in een fashionable outfit, van knalrood tot warm bordeaux. Kies bijvoorbeeld voor chelsea boots in deze kleur, dan heb je meteen twee trends gecoverd.

En dan is het nu time to shop!

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies