Hakkenzeer Rubriek: Nieuws

Last van hakken

Enkele weken geleden ben ik getrouwd. Nee, dat vertel ik je niet omdat ik graag felicitaties of cadeaus wil ontvangen, maar omdat ik het leuk vind om iets van deze dag met je te delen. En dat iets, hoe kan het ook anders, gaat over schoenen.

Zussen, moeders, tantes, vriendinnen en oma’s verschenen die dag tiptop verzorgd; de meesten hooggehakt. Zelfs dames die nooit hakken dragen kwamen aanlopen op palen van tien centimeter. Zonder wiebelen! De schoenen werden natuurlijk gecombineerd met bijpassende jurkjes, jasjes, tasjes, sjaaltjes, je kent het wel. Als wij vrouwen het woord bruiloft horen gaan we los en gebruiken we het als excuus om eens flink te kunnen shoppen (zonder limiet natuurlijk). De mannen moeten we trouwens ook niet onderschatten, want ook zij verschijnen op zo’n dag in de mooiste pakken, stropdassen en geklede schoenen.

De helft van wat er deze dag afspeelde heb ik niet meegekregen, daar kwam ik achter toen ik de foto’s aan het bekijken was. Want de meeste van de hooggehakte dames bleken ’s avonds of hun schoenen omgewisseld te hebben, of liepen rond op blote voeten of panty’s. Misschien toch iets te hoog gegrepen? Ach, wie mooi wil zijn… 

De schoenen gaan 's avonds uit

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies