Gouden pieten Rubriek: Nieuws

Zoek de gouden pieten

Op woensdag 28 november hield Omoda weer een leuke Sinterklaas-actie. Die dag waren er twintig gouden Pieten verstopt tussen de schoenen website, met ieder een waarde van 25 euro shoptegoed. 

#zoekdepieten en win €25Degene die als eerste een Piet vond, was de winnaar van de waardebon. Wanneer een Gouden Piet gevonden was, werd dit gecommuniceerd via Twitter en Facebook. Op de website en social media van Omoda was het die dag dan ook een drukte van belang.

De actie ging ’s morgens om tien uur van start en om vijf uur ’s middags waren alle Gouden Pieten gevonden. Sommige Pieten waren erg goed verstopt tussen de schoenen en laarzen en dat maakte de deelnemers extra fanatiek om de Gouden Pieten te pakken te krijgen. Alle deelnemers waren erg enthousiast over de actie.

Zaterdag 24 november is er een soortgelijke actie gehouden in de Omoda-winkels. Hierbij mochten alle klanten voor het afrekenen een Pietje pakken. Geluksvogels pakten een Gouden Piet, waarmee ze korting kregen op hun aankoop van winterschoenen, pechvogels een Zielepiet. Ook hier werd de actie goed ontvangen door klanten. 

 

 

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies