De modefabriek Rubriek: Nieuws

Sneak peek van de nieuwe collectie

Op maandag 27 januari was het zover: De Modefabriek. Team Omoda was erbij om een sneak peek te krijgen van al de nieuwe collecties voor aankomende winter.

Na ons bezoek aan de Kleine Fabriek was het nu de beurt aan de Modefabriek. De Modefabriek wordt gehouden in Amsterdam RAI en is uitgegroeid tot de meest toonaangevende modevakbeurs van de Benelux. Tijdens elke editie worden er namelijk meer dan 600 merken gepresenteerd op een oppervlakte van 40.000 m². Kortom, inspiratie genoeg!

In de modefabriek

Op de beurs hebben we een aantal duidelijke schoenentrends voor A/W 2014  kunnen ontdekken. Onder andere schoenen in een animal print, legerkistjes en biker boots met een vintage look, boots met bontvoering en veterschoenen in vrolijke prints, zoals een polkadot print, hebben we veelvuldig kunnen spotten.

Sneak peek!

Een aantal van deze trends zagen we ook dit jaar al voorbij komen maar gaan nog een jaartje mee. De vernieuwing zit hem vooral in de mix van materialen. Denk aan leer met teddyberenstof of suede met zogenaamd "pony hair". 

Nieuwe modellen

Vol met inspiratie

Schoenen van P-L-D-M by Palladium

Het duurt natuurlijk nog even voordat we deze trends kunnen gaan dragen. Laten we tenslotte eerst maar lekker van de nieuwe voorjaarscollectie gaan genieten! Bekijk hier alvast onze favoriete new arrivals:

DAMES 

HEREN

HAPPY SHOPPING!

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies