De gloednieuwe Omoda giftcard Rubriek: Nieuws

nieuwe Omoda giftcard

Een cadeau dat altijd past? Onze giftcard is in een gloednieuw jasje gestoken en dus extra leuk om te geven, te krijgen of uit te geven. 

Schoenen, een tas of accessoire, het blijft lastig kiezen voor familie, vrienden of je lief. Probleem opgelost, want geef de Omoda giftcard en je hebt alles in één. Met de nieuwe chique geschenkverpakking is de giftcard echt een feestje om te krijgen. En geef je ‘m cadeau, dan krijg je zelf bij een giftcard vanaf EUR 20,- een hele leuke Omoda-koffiebeker (op=op).

koffiebeker cadeau

Keurig kaartje

Een cadeautje wordt extra leuk met een persoonlijk kaartje. Ook daar hebben we aan gedacht. Bij iedere giftcard krijg je een bijpassend kaartje, waar jij je liefste wens of groet op kwijt kan. Deze kaartjes zijn er voor iedere gelegenheid: Zomaar, Gefeliciteerd, Fijne Feestdagen of Liefs. Bestel je een giftcard online, dan krijg je alle vier de kaartjes erbij.

giftcard kaartjes

 

In de pocket

Al een Omoda-giftcard bemachtigd of toch op zoek naar een ander cadeau? Ik heb de leukste gifts voor je uitgekozen. Kijk ook even bij de tassen en accessoires, daar vind je heel veel moois. 

gifts

 

Shop alle gifts:

accessoires            tassen 

giftcards shoppen

        

 

 

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies