De clutch kwijt Rubriek: Nieuws

Perfecte clutches voor bij je outfit

Met mijn outfit zit het dus wel goed, alleen mis ik nog een bijpassend tasje om het geheel helemaal af te maken. Gelukkig werk ik bij Omoda en heb ik keuze uit een grote collectie tasjes.

We zijn nog maar een week verwijderd van de kerstdagen en als ik zou luisteren naar alle reclames zou ik minimaal honderd kerstoutfits in mijn kast hebben hangen, mijn huis niet meer in kunnen door alle kerstversieringen en zou mijn koelkast nu volstaan met de meest bijzondere gerechten. Gelukkig heb ik een eigen wil en maak ik mijn kerstoutfit compleet met diverse items uit mijn kledingkast, houd ik mijn kerstversiering bij een paar lampjes en zorg ik dat ik met kerst niet zelf in de keuken hoef te staan. Voor mij dit jaar geen kerst-stress dus!

Om er toch stralend uit te zien tijdens de feestdagen, heb ik wel al even in mijn kledingkast gekeken of er nog kledingstukken in hangen die kerst-proof zijn. Ik vond een spetterend LBD’tje (Little Black Dress), die ik goed kan combineren met mijn groene Unisa pumps en een opvallende ketting met groene stenen. Met mijn outfit zit het dus wel goed, alleen mis ik nog een bijpassend tasje om het geheel helemaal af te maken. Gelukkig werk ik bij Omoda en heb ik keuze uit een grote collectie tasjes.

Ik zou natuurlijk kunnen gaan voor het bijpassende groene Unisa-tasje, maar eigenlijk houd ik niet zo van perfecte matches. Daarom heb ik ook gekeken tussen de zwarte tasjes en clutches, waarbij het tasje van K&S met de ster me meteen opviel… Maar die met die glimmende flap van Peter Kaiser is ook al zo mooi! Natuurlijk kan ik ook voor bling-bling gaan, met het bronzen tasje van Esprit. Na veel getwijfel besluit ik het dit jaar grootser aan te pakken en te kiezen voor de grote groene clutch van Omoda, waarin je zeker een A4-tje kwijt kunt. Mijn feestelijke outfit is compleet en als iemand me vraagt waar ik deze gave clutch vandaan heb, zeg ik natuurlijk vol trots: ‘Omoda!’

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies