De bijzaak Rubriek: Nieuws

Overal schoenen

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar er is voor mij ook een leven naast Omoda. Mijn vrije tijd slijt ik doorgaans met films, vrienden en sport.

Dat lijkt los te staan van waar ik me madiwodovrijdag van acht tot vijf mee bezig houd, maar ook in mijn avonden en weekenden draait het vaak om schoenen.

Zo is de lievelingsfilm van mijn vriendin “In her shoes”, keek ik gisteren nog met haar nichtje Assepoester (met een belangrijke rol voor één van de muiltjes) en denk ik zondags tussen 19.00 en 20.00 uur minimaal twee keer aan geklede herenschoenen als ik de aanvoerder van PSV zie.

Ook wanneer ik met vrienden ben, is een blik op hun schoenen een vast ritueel. Want het paar dat ze dragen, zegt veel over hun gemoed. Worden hun voeten omhult door nette schoenen, dan hopen ze die op veel vrouwelijke aandacht. Hebben ze sneakers aan, dan gaan ze voor een vriendenavondje.

En dan is er nog de sportwereld, waar het uiterlijk ook niet onbelangrijk is. In mijn weekenden speel ik graag een partijtje tennis, waar het ook draait om zien en gezien worden. Zelf speel ik competitie in een gemengd team en het zijn de heren die het meest hun best doen om er goed uit te zien. Daarbij geniet het schoeisel niet de minste aandacht. Tijdens het tennis worden de sneakers, workerboots en geklede schoenen verruild voor een paar saaie tennisschoenen, maar naar twee of drie sets kunnen onze voeten gelukkig weer in een mooi paar schoenen gestoken worden.

Mooie schoenen zijn ook wel nodig, zeker als we na een nederlaag de vrouwelijke tegenstanders toch nog willen imponeren…

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies