Blogger in the spotlight: Liza Chloe Rubriek: Nieuws

In the spotlights: Liza Chloe

Dit keer is onze blogger in the spotlight de immer stijlvolle Liza Chlöe van de blog https://www.lizachloe.com/.

De mode blogger Liza Chlöe van de blog https://www.lizachloe.com is 25 jaar en woont in Amsterdam. Ze heeft een feilloos gevoel voor stijl en weet ons altijd te inspireren met haar verrassende, doch draagbare, combinaties.

Liza Chlöe is gespot met burgundy rode Dr. Martens van Omoda. Ze combineert de stoere Dr. Martens met een biker jacket, sweater, jeans en beanie.

Liza Chloe draagt burgundy rode Dr. Martens van Omoda

Ze combineert de burgundy laarzen met dezelfde kleur jas

Liza Chloe met haar Omoda aanwinst: Dr. Martens

Outfit of the day

Wij zijn helemaal weg van Liza Chlöe haar stijl. Hoog tijd dus voor een aantal vragen om haar en haar fantastische stijl beter te leren kennen.

Hoe ben je begonnen met bloggen?

Tijdens mijn 3e jaar aan het Amsterdam Fashion Institute raakte mijn computer te vol van alle beelden die ik verzamelde voor projecten. Destijds besloot ik om mijn inspiratie beeld online te bewaren op een blog, dit scheelde mij een hoop ruimte op mijn laptop en ik kon ten alle tijden bij het beeld komen. Dit is toen snel uit de hand gelopen toen ik stage ging lopen bij een PR bureau en ook foto's maakte van evenementen. Het werd ineens een echte mode blog.

Kun je jouw stijl omschrijven in een paar zinnen?

Mijn stijl is voornamelijk draagbaar, stoer en donker. Ik draag een mix van echte koopjes en designer kleding waarmee ik interessante combinaties tracht te maken die haalbaar zijn voor al mijn lezers. Ik zoek vaak het contrast op tussen chique en edgy. 

Hoeveel paar schoenen heb je in bezit en welk soort schoenen draag je het meest?

Ik heb rond de 30 paar schoenen, van hak tot loafer en van lompe laars tot slippers. Het liefst draag ik zwarte platte schoenen, dit kan varieren van Nike's tot mijn Dr. Martens. 

Leukste najaarstrends op het gebied van schoenen?

Het enkellaarsje met subtiele gespen of gewoon heel simpel. Altijd handig voor de winter.

5 FAVORIETE SCHOENEN VAN DE omoda collectie:

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies