Blogger in the spotlight: Christine Rubriek: Nieuws

Blogger Christine in the spotlights

Deze keer in blogger in the spotlight, de stijlvolle Christine van de blog https://fash-n-chips.com/. Ze is gespot met Scapa laarsjes van Omoda.

De 29-jarige blogger en styliste Christine van de blog https://fash-n-chips.com/ is gespot in Scapa laarsjes van Omoda. Ze combineert deze elegante laarsjes super stijlvol met een blauwe oversized trui, een zwarte pantalon, een zwart met groene suede tas, een aviator zonnebril en een geruiten sjaal. 

Christine met Scapa laarsjes van Omoda

Close-up van de tas en Scapa laarsjes

Wij zijn hier helemaal fan van Christine haar stijl. Hoog tijd voor een aantal fashionproof vragen!

Hoe ben je begonnen met bloggen? Mijn huidige blog begon ik voor de lol, gewoon om mijn interesses en stijl te delen met anderen. Toen ik merkte dat steeds meer mensen mijn blog bekeken ben ik het langzaamaan gaan zien als een mogelijkheid om er echt wat mee te bereiken. 

Kun je jouw stijl omschrijven in een paar zinnen?  Ik denk dat mijn stijl vrij klassiek is. Simpel ook en meestal erg comfortabel. Ik bekijk de trends , maar volg deze niet blindelings. Ik pik er uit wat bij me past.

Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit en welk soort schoenen draag je het meest?Ik heb mijn schoenen nooit geteld, maar ik schat 60 a 70 paar. Ik draag vaak sneakers (New Balance, Converse) en voor meer geklede outfits pak ik het vaakst een klassiek paar zwarte hoge pumps. In de winter zijn zwarte enkellaarsjes favoriet.

Leukste najaarstrend op het gebied van schoenen?Over-the-knee laarzen.

5 favoriete schoenen:

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies