Binnenkort: Asics in store Rubriek: Nieuws

Nieuw bij Omoda: Asics

We proudly present: Asics. Eind augustus vind je de leukste sneakers van dit fijne merk in de online shop, voor dames én heren.

HIP & HEALTHY

Iedereen is nog heerlijk in de zomermodus, maar dit nieuws moest je natuurlijk alvast even horen. Het populaire toplabel Asics shop je dus vanaf eind augustus online én in de Omoda-winkels. Asics staat voor het Latijnse Anima Sana In Corpore. Vertaling: een gezonde ziel in een gezond lichaam. Een fijn healthy motto, maar dat ze fashionable verantwoord zijn vinden we nog fijner.

Vrolijke sneakers van Asics

SPORTS

Het van oorsprong Japanse merk ademt sport, is sport en vindt sport iedere keer weer opnieuw uit. In het thuisland staat zelfs een eigen onderzoekscentrum voor sportwetenschappen. Niet gek, als je bedenkt dat ze één van de grootste producenten in sportartikelen ter wereld zijn. Hockey, hardlopen en tennis zijn de sportspecialiteiten van Asics. Ook is het mooie merk sinds ’94 sponsor van NOC*NSF.

SNEAK PEEK

De datum is onthuld, je kreeg alvast een glimp van de verfrissende ontwerpen en nu is het nog even geduld. Wil je precies weten vanaf wanneer je Asics kan shoppen? Via de Omoda-mail, Facebook, Twitter en Instagram ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwste arrivals. 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies