Zomer met Fred de la Bretoniere Rubriek: Inspiratie

Fred de la Bretoniere

Ho, stop! Heb je de nieuwe collectie van Fred de la Bretoniere al gezien? Geloof me, hier zit je ultieme zomerschoen tussen.

Viva LA Fred de la Bretoniere
Met een item uit de zomercollectie van Fred de la Bretonière haal je de zomer in huis. Ik wilde spontaan een lunch met mijn snufferd op een zonnig terras toen ik de espadrilles zag. Oké oké, dat wil ik altijd wel graag. Maar vanaf nu alleen nog met deze beauties aan mijn voeten. Door het typische touwdetail van de espadrille waan je je op het strand, maar het witte lichtgewicht zooltje geeft het een sportief tintje. Tel daar een flinke snuf raffia om de voet bij op en ik zeg Viva España. Ja, want de espadrille komt oorspronkelijk uit Spanje. Bij Fred de la Bretoniere blijven ze trouw aan het thuisland, want daar maken ze elk paar voor het merk nog met de hand.

Superlicht schoentje
Dat ik een crush op espadrilles heb is geen geheim, maar een fijn veterschoentje is ook aan mij besteed. En of je die dan in suède, gladleer of tot in detail bewerkt wil? Geen probleem, bij Fred kan dat. Extra fijn: de schoen is superlicht, dus net zo goed heerlijk draagbaar op een warme dag. Maar dat zijn die sandaaltjes, slippers, tijdloze ballerina's en te gekke sleehakken ook. Ik wil het je verder niet al te moeilijk maken natuurlijk. Nog iets om over na te denken: de tas. Met die van Fred de la Bretoniere krijg je zonder pardon levenslang, want die is zo geweldig dat je hem nooit meer kwijt wilt.

Ballerina Fred de la Bretoniere

Nog mooier
Weet je wat eigenlijk het fijnste is aan de collectie schoenen én tassen van Fred de la Bretoniere? Hij zegt het zelf stiekem al: “Natuurlijk heeft de vrouw die ons product draagt al een persoonlijkheid, maar die wordt nog eens versterkt door het materiaal, onze leesten en de vorm van onze producten.” En dat is precies zoals het is. Hoe mooi is het als je je door een schoen te dragen alleen nog maar mooier voelt? Dit was je reden, nu alleen nog even een mooi paar kiezen.

de nieuwe collectie van fred de la bretoniere:shop:          
fred de la bretoniere          nieuwe collectie          


Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies