Weekend fever Rubriek: Inspiratie

Weekend fever

Het is weer vrijdag, dat betekent bijna weekend. En dit zijn de perfecte schoenen voor jouw weekendplannen.  

Dinnerdate

Staat er dit weekend een romantisch etentje op de planning? Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Trek je mooiste heels maar uit de kast, want daar wordt iedereen blijer van. Hakken laten niet alleen onze benen langer lijken, het is ook een goede work-out voor onze beenspieren. Mooi extraatje dacht ik zo.  

Shop till you drop

Winkelen is extra leuk nu de nieuwe wintercollectie klaar staat. Shoppen is keihard werken. Winkel in, winkel uit en aan het eind van de dag ploffen we het liefst op de bank met onze voetjes omhoog. Maar hoe kunnen we deze vermoeide voeten het best tegengaan? Heel simpel: koop sneakers. Sneakers zijn hét middel tegen zere voeten. Ze lopen heerlijk en zijn dit jaar hotter dan hot.

Langs de lijn

Sta jij elke zaterdag in alle vroegte en vrieskou je zoon, dochter of wederhelft aan te moedigen? Respect. We maken het jou graag wat makkelijker door wat fashionable shoes uit te zoeken, die ook nog eens lekker warm zijn. Natuurlijk hoef je niet langs de velden te paraderen, maar een superhippe schoen kan geen kwaad toch? 

Is het al weekend? 

Lees ook:

Zo maak je je schoenenkast fall/winter proof            Wannahave Wednesday by Lindi              omoda weekly #33

 

charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies