We want it all: Michael Kors Rubriek: Inspiratie

Michael Kors inspiration

Michael Kors steelt ieder seizoen weer de show met de allermooiste items. En dit seizoen willen we alles, maar dan ook echt alles hebben.

Als award-winning designer van luxe accessoires en ready-to-wear collecties voorziet Michael Kors ons van de meest innovatieve designs, als het aankomt op schoenen en tassen. Met een perfecte mix van sneakers, pumps en tassen is mijn wishlist overvol.  

SNEAKER LOVEIedereen kan wel een goed paar sneakers gebruiken. Die van Michael Kors zijn perfect te combineren met een casual look voor tijdens je werkweek, of juist als je gaat voor een glamoureuze look met een metallic tintje. Dit geeft je outfit een twist en je schoenen worden de echte eyecatcher. 

BAGS TO DATEAls je net zo gek op tassen bent als ik, neem je jouw lievelings overal mee naartoe. De iconische tassen van Michael Kors kom je op straat overal tegen. In het supergrote aanbod vind je dan ook een tas voor iedere gelegenheid. Zo match je jouw portemonnee met je tas en zelfs met je toilettas. Hoe cool is dat? 

HIGH HEEL CRUSH

Een paar centimeters bij je lengte optellen is altijd een feestje, en dan helemaal wanneer je pumps hét aandachtspunt van je outfit zijn. Tip: kies voor een nude kleur die past bij je huid, dan lijken je benen het langst. Geen ervaren hakkenloper? Mister Michael Kors laat ons ook kiezen uit midi-heels, zodat iedereen een held op hakken kan worden. 

Shop meer michael:Shop Michael Kors

lees meer zoals dit:
Boyfriend-girlfriend Challenge          Different party, different shoes             Must-haves

 

Jill
door Jill
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies