Wat vinden mannen van mijn schoenen? Rubriek: Inspiratie

Anna Nooshin styles - Omoda.nl

De straat op voor mannenmeningen over vrouwenschoenen. Anna Nooshin durft het aan. 

Anna Nooshin styles - Omoda.nl

vijf stijlen, heel veel meningen
Vorig jaar ging Anna al een keer eerder voor ons de straat op om te achterhalen wat mannen nu eigenlijk van een aantal vrouwen schoenen vonden. Gemist? Bekijk het hier. Dit keer duikt ze de binnenstad van Amsterdam in voor een festival en street look editie. Vijf outfits, vijf paar schoenenen een hele boel meningen. Anna vraagt de mannen het hemd van het lijf. 

Ugg sandalen - Omoda.nl

READY? STEADY? GO!Als Anna haar moed bij elkaar heeft geraapt, loopt ze op de eerste en de beste voorbijganger af. Met een heerlijk lookje bestaande uit een kleurrijke culotte en een grijze sweater rockt ze de taupe Ugg-slippers. Helemaal van nu en ontzettend comfy. De meningen van willekeurige mannen? 'Onpraktisch', 'Sexy', 'Leuke kleur' en 'Dit houd je toch niet vol op een festival?' Dat is samengevat gewoon een ruime voldoende. In the pocket. 

Omoda slide Fred de la Bretoniere espadrilles - Omoda.nl

shiny slides en EASY ESPAdrilles
Jumpsuits zijn niet alleen onmisbaar in je kledingkast, omdat ze zo ontzettend stylish zijn, ze zitten ook nog eens heerlijk en je bent in één keer aangekleed. Geen gedoe met het vinden van een matchy boven- en onderkantje. Alleen een goed paar schoenen en je bent festival ready. Ga je voor een eyecatcher of voor stijlvol comfortabel? Als het aan de mannen ligt ga je voor beide. Opvallende schoenen met een rustigere outfit of een zomers gekleurde jumpsuit met Fred de la Bretoniere espadrilles. Dan zit je altijd goed.

Anna Nooshin styles - Omoda.nl

Omdat hij het zegtBen je benieuwd naar de absolute go's en no go's voor vrouwen schoenen op een festival volgens mannen? Bekijk dan hier de hele video en ontdek meteen wat mannen van sneakers onder een classy jurkje vinden en van sandalen op een feestje. Goed om te weten wat het andere geslacht ervan vindt, maar of wij vrouwen ons hier ook echt iets van aan gaan trekken? Laat ons in een reactie hieronder weten hoe jullie hiermee omgaan en kijk meteen even naar de allerleukste schoenen in de Sale. Daar wordt namelijk elke vrouw gelukkig van. Wat mannen daar dan ook van vinden.

Shop anna's favourites:

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies