Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Laura Z. Rubriek: Inspiratie

wannahaves Laura

Benieuwd naar de wannahaves van onze collega Laura? Ze deelt haar favourites graag met je. 

Laura is member van het inkoopteam en dat zegt misschien al meer dan genoeg. Ze heeft namelijk een gouden smaak als het om schoenen gaat, creëert de leukste lookjes en zorgt ervoor dat jij elke dag de leukste schoenen shopt. 

Laura: ‘’Toen de eerste samples voor het nieuwe seizoen binnenkwamen, werd ik meteen verliefd op de sneakers van Kennel & Schmenger. Fringes, studs en glitters, deze sneaker heeft alles. Een andere topper is de bergschoen van Alma & Pena. Dit merk gebruikt zulke mooie materialen en toffe details. Kijk naar die glimmertjes, die zijn toch helemaal te gek? Nog zo’n mooi, nieuw merk is Lola Cruz. Zij hebben echt het allermooiste zwarte enkellaarsje in de collectie. Ze zijn supervrouwelijk, hebben een trendy puntneusje en mooie details. In de winter heb ik een dikke crush op hoeden en poncho’s. Beide items zijn classy en makkelijk te combineren door de mooie neutrale kleuren. Mijn allerlaatste wannahave is de Gant-moccassin. Deze draag ik of heel vrouwelijk onder een jurkje of stoer onder een ripped jeans.’’

wannahaves Laura

Zomer- of wintercollectie? ‘’Ik ben een echte zonaanbidder, maar ik houd toch iets meer van de wintercollectie.’’

Plat of hak? ‘’Ik denk toch wel een hak. Daar voel ik me extra vrouwelijk op.’’

Schoenen of tassen? ‘’Schoenen zijn onmisbaar, maar een tas maakt een outfit wel af.’’

Neutrale schoenen of eyecatchers? ‘’Eyecatchers. Ik ben er dol op.’’

Ik heb nooit genoeg van: ‘’Zwarte enkellaarsjes met een goede hak.’’

Mijn beste koop ooit is: ‘’Ieder nieuw paar is een nieuwe liefde.’’

Mijn shoe motto is: ‘’Repeat after me: I deserve new shoes.’’

shop laura's wannahaves: SHOP:
shop sneakers dames     damesschoenen kopen
          
LEES ook:

Vier de herfst met nieuwe schoenen     PS, dit is de nieuwste collectie van poelman

Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies