Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Janice Rubriek: Inspiratie

wannahaves Janice

Mag ik je even voorstellen aan Janice, de allerleukste stagiair van onze social-dames? Sharing is caring en daarom deelt ze haar wannahaves met je. 

Op haar Instagram ‘ouiouiamour’ zie je de fijnste recepten en dito looks voorbij komen, maar die zien wij dus iedere dag live. Geen straf, kijk maar even naar de wishlist. 

“Mijn vriend kijkt vaak al schuin op als ik thuiskom met een paar schoenen. Zo van, wat heb je nu weer gekocht? Ik kan het niet helpen. Mijn liefde voor schoenen, tassen en kleding is zó groot. Ik heb intense geluksmomenten bij elke aankoop. We zijn dus nog niet tot een compromis gekomen over mijn schoenentik. En dan vooral het aantal kasten dat het in beslag neemt. In de herfst ging ik altijd winkelen met mijn ouders om een nieuwe garderobe in te slaan. Dikke truien, vesten and last but not least: schoenen. Ik probeer het te doorbreken, maar ik kom altijd weer terug bij zwart. Geen verrassende wannahaves, want zwart. De sneakers van Bronx zijn lekker anders, die draag ik met een lichte panty en knitted jurk. Net als die van Deabused trouwens, ook favoriet. De combinatie tussen een sneaker en een hak is voor mij het beste uit twee werelden. Het paar van Michael Kors staat met troon en confetti op nummer één in mijn lijst. Nog even sparen. Die draag ik dan met de schoudertas van By LouLou, was ik meteen verliefd op. Zwart, over de schouder, goede quote en dat in relief. All I want in one bag. De Paperbag spotte ik voor het eerst aan de arm van mijn moeder. Stiekem ben ik een tikkeltje jaloers op deze tas. Ik heb ‘m zelf nog niet, maar ik durf te wedden dat dat niet lang meer duurt.”

schoenen Janice

Zomer of winter?
Winter. Niet omdat ik van kou hou, maar dan is er zoveel meer keus in kleding en schoenen. I love it.

Schoenen of tassen? 
Allebei. Maar ik koop sneller een schoen dan een tas.

Neutraal of eyecatchers?
Basics zijn essentieel, maar ik zou Janice niet zijn als er niet iets grappigs of eigenzinnigs in mijn outfit te bespeuren valt.

Ik heb nooit genoeg: 
Ik heb wel genoeg, want eigenlijk heb ik nergens een tekort aan. Maar ik zeg altijd ja tegen nieuwe schoenen.

Mijn beste koop ooit: 
Mijn wit- met goud gestreepte Adidas-slippers. Heerlijk fout, maar wat lopen ze lekker.

Favo schoenenquote:
Yes, I’m a Shoe-aholic. No, I don’t need help.

shop de wannahaves van Janice:Nog even verder shoppen?
koop damesschoenen online          koop herenschoenen online

 

Reacties
  • Wat een heerlijke blog om te lezen en niet alleen omdat het onze dochter is ;-)

    Wij waren al O'moda fan vanaf het aller eerste begin. Maar doordat onze dochter daar nu stage loopt worden wij nóg enthousiaster. Ze komt met zulke leuke verhalen thuis, hierdoor horen we ook eens hoe het bedrijf achter de winkel is. En dat is leuk! Innovatief, up-todate, creatief , succesvol en oog voor de medewerkers en daar horen de stagiaires bij O'moda dus ook bij. Iedereen draagt zijn steentje bij en dat wordt gezien en gewaardeerd. En dat deze insteek werkt en succesvol is dat hebben zij allang bewezen, top!

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies