Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Femke Rubriek: Inspiratie

Nog geen schoenen gekocht dit jaar? Onze collega Femke heeft alvast haar favorieten op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Femke, de hippe stagiair van afdeling Inkoop is omringd door de nieuwste en leukste schoenen. Het allerleukste: ze is een shoe addict eerste klas. Check snel haar wannahaves. 

Femke: 'Ik ben verliefd op mijn zwarte Guess boots. Ik draag de boots zowel met een jeans als onder een leuk rokje of jurkje. Naast dat ze er zo gaaf en stoer uitzien, zitten ze ook nog eens comfortabel. Verder staat het enkellaarsje van Toral met toffe gespjes op mijn wishlist. Tijdens een dagje uit met vriendinnen kies ik voor de zwarte sneaker van Nubikk. De overknee boots van Via Vai zijn ideaal om een dansje op te wagen door de perfecte hak en ideale pasvorm. Ik combineer de overknees met een hippe clutch van Peter Kaiser die ik zeker ga kopen. Ik sluit de dag af met de warme, zachte UGG pantoffels.'

 

Wat heb ik met schoenen?
Een mega grote schoenentik nu ik op de afdeling inkoop zit. Het is één grote schoenwinkel en ik word hebberig van alles wat binnenkomt.

Wat is mijn lievelingsmerk?
Niet persé een lievelingsmerk, maar ik ben wel weg van de collecties van Via Vai en Maripé.

Schoenen of tassen?
Schoenen. Ik sta er iedere dag bij stil welke schoenen ik aan wil trekken en beslis daarna mijn outfit.

Beste koop ooit:
Mijn Guess boots. Ik leef er bijna in.

Favo schoenenquote?
Cinderella... proves that a new pair of shoes can change your life.

Shop hier de wannahaves van Femke:

 

Shop ook:

 

 

Ines
door Ines
Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies