Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Elodie Rubriek: Inspiratie

Wannahave Wednesday Elodie

Nieuwsgierig naar de wishlist van Elodie? Bekijk snel haar wannahaves en maak jouw schoenenkast compleet.

Elodie is manager op de afdeling personeelszaken. Ze is eigenlijk altijd vrolijk en haar wannahaves zijn om verliefd op te worden.

Elodie: “Ik heb echt al super veel sneakers, maar genoeg heb je er natuurlijk nooit. Ik ga dit seizoen eens voor een ander kleurtje en kies daarom voor de rode sneaker van Nubikk. De suède laarsjes van Lola Cruz staan ook op mijn wishlist. Ik vind ze super elegant en het materiaal is prachtig. Lola Cruz is zeker één van mijn (vele) favoriete merken. Voordat ik de Peter Kaiser fabriek mocht bezoeken was ik al fan, maar daarna al helemaal. Daarom kies ik voor een nette, zwarte pump. Die moet toch eigenlijk iedereen hebben? Nog zo’n wannahave zijn de zwarte laarsjes van UGG. Ik trek ze aan als ik door de kou moet. Ik vind de hoed van Romano Shawls Amsterdam echt prachtig. Stiekem heb ik hem ook al gekocht en ik draag hem met veel plezier. Mooie oorbellen moet ik nog hebben en daarom kies ik voor de grijze van Jewellery by Sophie.”

Wannahave Wednesday Elodie

Schoenen Wannahave Wednesday Elodie

Zomer of winter?
Ik ben dol op de temperatuur van de zomer, maar de leukste outfits komen in de winter.

Schoenen of tassen?
Schoenen, zeker!

Neutraal of eyecatchers?Ik ging voor neutraal, totdat Manon Meijers mij de tip gaf om mijn outfit keuze te beginnen bij de schoenen in plaats van bij de kleding. Hierdoor kom ik tot leuke, verrassende combinaties.

Ik heb nooit genoeg?
Sneakers, zwart, suède, Sendra’s, hakken,….

Mijn beste koop ooit?Ik heb heel veel goede aankopen gedaan, maar mijn hoge laarzen van Shabbies vind ik lekker opvallend en zijn super vrouwelijk.

Favo schoenenquote?
Chocolate is good, but shoes are carb-free.

Bekijk hier alle wannahaves van Elodie:

Lees ook:
Knop Wannahave Wednesday by Sylvia            Knop Wannahave Wednesday by Martine
Wannahave Wednesday by Sylvia             Wannahave Wednesday by Martine

 

Iris
door Iris
Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies