Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Achteraf betalen mogelijk
 30 dagen bedenktijd
 Reserveer je favoriet in een Omoda-winkel

Wannahave Wednesday by Elodie Rubriek: Inspiratie

Elodie - HR manager Omoda

Kunnen sneakers en enkellaarsjes ook niet in jouw winter closet ontbreken? Bekijk dan snel de favorieten van collega Elodie.

Elodie is manager van onze HR-afdeling. Dat betekent dat zij elke dag en elk uur van de week haar uiterste best doet om ons zo happy mogelijk te laten zijn. En dat lukt. Elodie is de liefste HR-manager die je je maar kan wensen en staat altijd voor je klaar. Wel op de allerleukste schoenen natuurlijk. Bekijk hier haar favorieten.

Elodie: ‘’Ik geniet altijd met volle teugen van de zomer, maar als het op kleding aankomt is de winter toch mijn favoriet. Dan komen mijn geliefde enkellaarsjes en sneakers uit de kast en ben ik helemaal blij. Dit seizoen kies ik voor twee paar enkellaarsjes, namelijk het zwarte model van Omoda en het laarsje in cognac van Evaluna. Bij het stoere model krijg ik spontaan zin in een herfstachtige boswandeling en die laarsjes van Evaluna was een gevalletje liefde op het eerste gezicht. Nog zo’n mooierd in cognac is de tas van Kennel & Schmenger. Die is classy en gemaakt van prachtig materiaal. En nu we het toch over materialen hebben, ponyhair is echt mijn lievelings. De Diesel-sneakers staan dan ook niet voor niks bovenaan mijn wishlist. Ik vind ze zó leuk, volgens mij zijn ze voor me gemaakt. Last but not least, de pumps van Unisa en oorbellen van TOV. Want als ik op chique ga, kies ik voor deze wannahaves.’’ 

wannahaves Elodie

Zomer- of wintercollectie? ‘’Dol op de zon maar kleding en schoenen zijn zoveel leuker in de winter.’’
Plat of hak? ‘’Comfortabel plat.’’
Schoenen of tassen? ‘’Schoenen, no doubt.’’
Neutrale schoenen of eyecatchers? ‘’Ik kies meestal voor neutraal, maar ben ook weg van sommige eyecatchers.’’
Ik heb nooit genoeg van: ‘’Schoenen, schoenen, schoenen.’’
Mijn beste koop ooit is: ‘’Mijn Diesel-sneakers en veterlaarzen van Shabbies.’’
Mijn shoe motto is: ‘’A woman with good shoes is never ugly.’’

shop elodie's wannahaves:


shop:
Nieuwe collectie          Kennel & Schmenger

Unisa          Diesel

lees ook:
wannahave wednesday by marcel          wannahave wednesday by muriël

 

charlotte
door charlotte
Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies