Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Charlotte P. Rubriek: Inspiratie

Charlotte's wannahaves

Onze allerliefste Charlotte Padmos zwaait af, maar niet zonder haar favo must-haves met je te delen. 

Dat was ‘m dan, mijn stage-stage-vakantiewerk-periode bij Omoda. En oh, dat was me toch een partijtje leuk. Maar aan alle leuke dingen komt een eind, want dit is dus ook mijn aller-allerlaatste Wananahave Wednesday die ik ga schrijven. En jawel, met mezelf in de hoofdrol. Smul, ruik en proef nog maar even snel aan al mijn lievelingsitems en dan zeg ik gegroet. Tot ooit. 

Charlotte: ‘’Werp een blik op mijn wannahaves en het zal je niet verbazen dat ik een enorme sneakerfan ben. Maar dan ook een echte. Vorig seizoen stond de teller op vijf nieuwkomers en dit seizoen ga ik weer vrolijk verder. De Diesel-sneaker heeft alles wat m’n hartje begeert. Hij is zwart (ik ben dol op zwart in de winter), heeft een on-trend plateauzool en is gemaakt van mooi materiaal. Voor een beetje kleur in mijn kast kies ik voor de nieuwste variant van Adidas in het donkerblauw en de hippe creeper sneakers van PS Poelman in het groen. Na sneakers staan zwarte enkellaarsjes op nummer twee in mijn rijtje lievelingsschoenen. De boots van Omoda en Bronx hebben allebei een stoer uiterlijk en staan leuk onder een skinny met een warme trui of mooie blouse. Natuurlijk moet mijn outfit er tot in de puntjes goed uitzien. Dus die mooie tas van Unisa gaat nog snel mee naar huis.’’

charlotte padmos

Zomer- of wintercollectie? ‘’Doe mij de winter maar.’’
Plat of hak? ‘’Plat, platter, platst.’’
Schoenen of tassen? ‘’Schoenen natuurlijk.’’
Neutrale schoenen of eyecatchers? ‘’Goede basics met verrassende details.’’
Ik heb nooit genoeg van: ‘’Sneakers.’’
Mijn beste koop ooit: ‘’Adidas Stan Smith’s.’’
Mijn shoe motto is: ‘’Shoes are the answer, who cares what the question is.’’

shop charlotte's wannahaves: shop:
new arrivals omoda            online schoenen kopen dames

LEES OOK:
WANNAHAVE WEDNESDAY BY ELODIE          WANNAHAVE WEDNESDAY BY MARCEL


Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies