Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Bo Rubriek: Inspiratie

wannahaves Bo

Even voorstellen. Bij onze winkel in Breda zorgt Bo ervoor dat je met je favoriete schoenen naar buiten loopt. Nu laat ze weten welke zij het liefst mee naar huis neemt.

‘‘Ik ben super verliefd op de bordeauxrode sneakers van Nubikk. Echt geweldig. Ze hebben de perfecte kleur: niet te fel en niet te donker. Gewoon precies goed. Ook heel fijn is de keuze tussen wel of geen poespas. Zo kan je accessoires aan de sneakers bevestigen, zoals dat supertoffe oog. De Dr. Martens-laarzen vind ik het einde. Ze zijn stoer en net even wat anders. Verder zitten ze ontzettend lekker. Net als de Nubikk-boots, die zijn elegant door de rits. Sowieso vind ik het altijd leuk om, als het even kan, netjes met stoer te combineren en dat kan met de donkerblauwe veterschoen van Maripé heel goed. Die heeft alles wat een veterschoen moet hebben. Een dikkere zool die een stoere look creëert, een lekkere pasvorm en studs erop. Echt mijn ding. My Paper Bag vind ik een gaaf tassenmerk met mooi leer. Mijn favoriet heeft een makkelijke kleur om te combineren en kan goed om je schouders door het langere hengsel, dat is fijn. Handig ook dat er veel in kan, want ik heb altijd teveel bij me. Onder mijn donkerblauwe pantalon draag ik Happy Socks met nette veterschoentjes, zodat je ze af en toe even ziet. Een perfecte accessoire.’’

wannahaves Bo

Zomer of winter?
Allebei. Zomer, omdat ik alles mooier vind staan met een sunkissed huidje en winter omdat ik die kleding gewoon leuker vind.

Schoenen of tassen?
SCHOENEN, SCHOENEN, SCHOENEN!

Neutraal of eyecatchers?
Het liefst neutraal met één eyecatcher.

Ik heb nooit genoeg van:
Sneakers.

Mijn beste koop ooit:
Chelsea boots van Timberland.

Favo schoenenquote:
The voices told me to buy new shoes.

Shop Bo's wannahaves: 
ook leuk om te shoppen: 
koop boots online          koop damesschoenen online

Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies