Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Amber Rubriek: Inspiratie

wannahaves Amber

Heb jij je favourites voor het nieuwe seizoen al gespot? Spiek op het lijstje van Amber voor wat fijne ideeën. 

Maak kennis met de grootste shoe-aholic van de marketingafdeling: Amber. Naast goed in schoenen kopen, is ze ook een pro in alles wat met social media te maken heeft. Nieuwsgierig naar de wishlist van deze topper? Kijk snel verder.

Amber: ‘’Mijn lookjes zijn altijd goed gematcht. Details matter en daarom is ieder onderdeel van mijn outfit overwogen. Op de ruige Diesel-boots ben ik al verliefd vanaf de dag dat ze bij Omoda HQ binnenwandelden. Ze zijn net even wat anders en dat maakt ze extra leuk. Een andere stoere boot is de variant in het zwart van Nubikk. En als Omoda’s verslaggever weet ik dat hij het supergoed doet op beeld. Dus trek ze aan en snap, Facebook en Instagram erop los. De 70’s stijl blijft aan mij kleven. Ik ben dol op flared jeans, franjes en bruine tinten en daarom ook zo dol op deze Unisa-laarsjes. Een ander seventies proof schoentje is de creeper sneaker van Poelman. Die geven ukkies zoals ik stiekem nog net wat meer lengte. En wanneer ik echt de hoogte in wil, kies ik voor de prachtige Peter Kaisers. Die heeft iedere vrouw nodig. Verder zou ik mijn naam, Miss matchy-matchy, geen eer doen als ik mijn outfit niet tot in detail zou stijlen. Een mooie tas zoals deze is dan ook echt een must.’’

wannahaves Amber

Zomer- of wintercollectie? ‘’Zomer, lekker kleurrijk en nog meer keus.’’
Plat of hak? ‘’Lastig.. Maar hakken zijn toch wel een niveautje hoger.’’
Schoenen of tassen? ‘’Schoenen, zonder twijfel.’’
Neutrale schoenen of eyecatchers? ‘’Eyechatchers, schoenen maken de vrouw.’’
Ik heb nooit genoeg van: ‘’Schoenen. Het liefst wil ik alle modellen in iedere kleur.’’
Mijn beste koop ooit is: ‘’Mijn all-white klittenband sneakers van Nubikk.’’
Mijn shoe motto is: ‘’Gotta catch them all.’’

shop Amber's wannahaves:shop:
Nieuwe collectie          Diesel

Unisa          PS Poelman

lees ook:
wannahave wednesday by elodie          wannahave wednesday by marcel

charlotte
door charlotte
Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies