Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Adeline Rubriek: Inspiratie

wannahave Adeline

Adeline is terug op het Wannahave Wednesday-front, dus meteen even spieken wat zij op haar lijstje heeft staan. 

Ik was een gelukkig vrouw met die zon tot diep in september, maar ook niet helemaal. Ken je ons Omoda Magazine? Dat gaat begin april in de maak, begin ápril. Weet je wat dat betekent? Die nieuwe collectie, waar je zo belachelijk hebberig van wordt, daar kijk ik dus al zes maanden naar uit. Is niet vrouwvriendelijk. En toen was de zomer over in de zomer, laat  die gek zich ineens zien in september. In oktober pakte ik nog wat zonneschijn op een Grieks eilandje. Echt, mijn geduld was op, foetsie, nada. Maar het feest begint, want ik mag los. Eindelijk.

Kijk, ik ben team gesp. Alleen team gesp was (op m’n Sendra’s na) nooit zo pro mij. Tot nu, want die buckle boots van Diesel zijn de mijne en ik de hare. En de veterschoen is mijn vriend, maar de veterschoen in lak van PS Poelman met zo’n zool is mijn aller-allerbeste vriend. De herfst vraagt om wat stevig gehak, maar door de fringes en punt blijft dit laarsje van K&S zwierig en feminine. En dat heb ik nodig als zo’n seizoen strenger wordt. Denk je trouwens dat de military boot niks voor je is, omdat je kuiten een Hollands formaat hebben? Dit kistje van Alma en Pena is dé tip van stylist Manon Meijers. De schacht loopt schuin af en dat zorgt dat die ronding in een vloeiende lijn overgaat in de boots. Heb ik nodig. De sneakertjes van Puma zijn goud, dus staan ze op mijn wishlist. En last but not least, wat kleur. Ha, een ieniemieniebeetje in hakvorm van Evaluna. Hoe mooi is dit enkellaarsje met hak? Juist, te knap. Zes wannahaves was de max, dus ik heb geen ruimte meer voor fijne tassen of accessoires. Maar die kun je zelf ook gewoon even checken natuurlijk. 

Adeline wannahaves

Zomer of winter?
“In de winter de zomer, in de zomer de winter.”

Schoenen of tassen?
“Mijn wannahaves gezien? Ik ben team schoen, maar voor een tas van ultrazacht leer mag je me ook wakker maken.”

Neutraal of eyecatchers?
“Ik wil de hele shazam. Een look wordt zóveel interessanter van goede details of kleur. Ja, ik weet het, alles is zwart. Maar die felrode pump stond op zeven.”

Ik heb nooit genoeg:
“Schoenen.”

Mijn beste koop ooit:
“Een zwarte pump van Peter Kaiser en al mijn sneakers.

Favo schoenenquote:
“Nee, ik heb geen visite. Die schoenen zijn állemaal van mij.”

Shop Adeline's wannahaves:LEES ook: 


 WANNAHAVE WEDNESDAY BY ELODIE          WANNAHAVE WEDNESDAY BY MARCEL

Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies