Waarom Nubikk's je nieuwe lievelingsschoenen zijn Rubriek: Inspiratie

Nubikk online

Loop je langs die etalage, dan gluur je vast nog even naar een nieuw paartje schoenen hè? Logisch. Maar begluur dan ook even de nieuwe collectie van Nubikk. Als je ze ziet, dan snap je wel waarom. 

Nubikk is een jong, Nederlands merk, dat is natuurlijk al een plus an sich. Maar naast de invloeden van onze eigen bodem zijn ze ook nog eens überhip. De designs zijn een uitgebalanceerde combi tussen high-end fashion en benaderbaar. Simpel en open, zo zien ze zichzelf. Nou, simpel vind ik naar mijn bescheiden mening eigenlijk te bescheiden voor dit fraaie merk. Maar no-nonsens, dát zijn ze zeker. Ik shopte in drie maanden tijd ongeveer net zoveel paar Nubikk’s (niet ongeveer dus, maar precies twee paar sneakers en één paar kistjes). En weet je waarom? Dat is dus wél simpel. De collectie van Nubikk is origineel en uniek, maar blijft tegelijk gewoon hartstikke draagbaar. Dit doen ze allemaal ook nog eens zonder saai te worden. Vind ik knap.

Nubikk dames online

Weet je wat nog veel slimmer is? Als je één paar boots en één mooie sneaker shopt van het label, dan ben je klaar voor het seizoen. Want alles wat je combineert met de sneaker doet het net zo goed met de boots en vice versa. Kijk maar naar je little black dress, die wordt superstoer door die zwarte boots met sterren. En als je ze met het sneakermodel Julia en een bomberjackje combineert, dan is sportief je middle name.

Ideaal toch? Ik denk dat ik dat ene paar per maand gewoon aanhoud als richtlijn, want de Dalia Boots branden nu al in mijn shoppingbag. En Nubikk denkt trouwens niet alleen aan de dames, want heren kunnen ook met de nieuwe collectie uit de voeten. 

Nieuwe collectie Nubikk voor dames:


Shop je favourites van nubikk: 
damesschoenen Nubikk online          herenschoenen Nubikk online

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies