UGG story: the classic 2.0 Rubriek: Inspiratie

The new classic

UGG’s. Heel team Omoda weet het, mijn all-time favourites. Met een schoenendoos met de mooiste naast me op mijn bureau tik ik dit stukje en dwaal ik af naar het idee van heerlijk warme voeten. 

Sinds Augustus kan ik mijn geluk niet meer op met de nieuwe collectie UGGies. The new classic wordt ‘ie ook wel genoemd. En hoe ik the new UGG beschrijf? Als de good old classic, maar dan beter. Was je een paar jaar geleden nog niet verliefd op dit model, dan word je het nu wel.

DE ICOON ‘Never change a winning team’, behalve als je de combi nóg beter kunt maken. De nieuwe laarzen zijn van dubbelzijdig sheepskin, voorbehandeld tegen water en ook nog eens vlekbestendig. Ook heeft deze iconische laars een nieuwe Treadline by UGG buitenzool. Hierdoor heb je extra grip en hoef je dus niet bang te zijn door de sneeuw te glijden.

De icoon

PANTOFFEL O’CLOCK Kom ik na een lange dag thuis dan slip ik het liefst van m’n daily UGG’s naar m’n pantoffel UGG’s. Door de schapenvacht zijn ze warm in de winter, maar toch koel rond de open haard. De modellen uit de nieuwste collectie UGG pantoffels maken het behoorlijk moeilijk om te kiezen. En tot slot nog een kleine hint aan Sinterklaas: het ultieme schoencadeautje is natuurlijk een pantoffelcadeautje in je schoen. 

Pantoffel O'clock

From one UGG lover to another: welke heb jij op je verlanglijstje deze winter?

vul je verlanglijstje aan met:

 

Shop hier:
UGG

 

verder lezen?
shoe hacks met anna nooshin           zo draag je de special edition bronx boots

 

 

 

Jill
door Jill
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies