Tijd voor enkellaarsjes Rubriek: Inspiratie

De perfecte enkellaarsjes

Attentie, attentie, shoe-aholics opgelet. Een nieuw seizoen is in aantocht. Dat betekent dat het nu echt tijd is om de perfecte enkellaarsjes in huis te halen. 

Shopkriebels

Ja, daar gaan we weer. Ik vertelde je in mijn blog De enkelaars en ik dat ik net voor de herfstmaanden vaak last heb van een kledingcrisis. Je begrijpt dat ik zo vlak voor de lente weer de kriebels krijg. Je weet wel, van die kriebels, waarbij je alles van de nieuwe collectie wilt hebben. Want eerlijk waar, wij vrouwen hebben natuurlijk nooit iets leuks om aan te trekken. Shoppen is dus van hoge prioriteit en dat is stiekem helemaal niet erg. Voor de echte zomerse schoentjes is het natuurlijk nog wat koud, maar enkellaarsjes zijn perfect voor het hele seizoen.

Karma of Charme enkellaarsKarma of Charme beige en cognac EUR 299,95

Het perfecte enkellaarsje

Je gaat dus op pad om je zomergarderobe eens flink aan te vullen. En dan kom je dat perfecte enkellaarsje in een lichte voorjaarskleur tegen. Het is liefde op het eerste gezicht. Je doet je ogen dicht en je ziet jezelf al helemaal lopen met je nieuwe aanwinst. Het voorjaarszonnetje schijnt op je gezicht. Wat een heerlijk gevoel. Totdat je je ogen open doet en realiseert dat het nog wel eens heel lang kan duren voor het echte lente is. Ik begrijp je teleurstelling, but no worries. Enkellaarsjes zijn nu juist ideaal om je voeten warm te houden op koudere dagen.  

Liefde voor fringes

Enkellaarsjes zijn er in alle soorten en kleuren. Weet je wat mijn favoriet is? De enkellaarsjes met fringes. Stoer, een beetje eigenwijs en het maakt je lookje net even anders. Ga voor de laarsjes met een midi-hak van Via Vai, een hoge hak van het nieuwe merk Progetto of de platte variant van Supertrash. Mijn eigen moet-ik-hebben-fringelaarsje is absoluut het stoere exemplaar van Karma of Charme. Ik zal je eerlijk bekennen, die heb ik stiekem al mee naar huis genomen.

Enkellaarsjes met fringesVia Vai EUR 139,95 | Progetto EUR 149,95 | Supertrash EUR 159,95

Of het dus een koude dag, een heerlijke lentedag of een wat frissere zomerdag is, het is altijd tijd voor enkellaarsjes. Trek je niets aan van de winter en draag je nieuwe enkellaarsjes met trots.

 

Shop nu:

Enkellaarsjes

 

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies