#THIS IS UGG Rubriek: Inspiratie

This is UGG campagne pantoffels

UGG is ‘sleeping in’ en laat zien dat de kleine momenten in het leven juist het grootste geluk geven. Denk: het weekend, een brunch, vrienden én pantoffels.  

This is UGG

Door de #thisisugg-campagne sta je even stil bij die fijne relaxmomenten in de week. Wij worden in ieder geval blij van die zeldzame ochtenden in het weekend dat je tijd hebt voor een uitgebreide brunch met vrienden. Je favoriete UGG pantoffels aan en je bent klaar om te genieten.

Sleeping in campagne

History

Relaxen is niets nieuws voor dit wereldberoemde merk. In 1978 begon Brian Smith met een zak vol sheepskin laarzen in het zonnige Zuid-Californië. Een match met de ontspannen en relaxte levenswijze, dus ze werden al snel razend populair onder surfers en retailers langs de Californische kust. Dertig jaar later verklaarde Oprah dat ze fan was en voila, iedereen omarmde het geliefde merk.

And more

UGG Australia heeft dus de heerlijkste pantoffels én classic vachtlaarzen, maar er is meer. In de collectie vind je gave sneakers, stoere enkelboots en de tofste enkellaarsjes. Wij zoomen nog even in op al het moois in de nieuwe collectie, uiteraard met de klassieke, sheepskin laarzen aan onze voeten.

HAPPY SHOPPING EN VERGEET NIET TE GENIETEN! 

 

> shop de hele ugg australia collectie

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies