Summerproof met sandalen Rubriek: Inspiratie

Summerproof met sandalen

Écht klaar voor de zomer ben je pas als je voor iedere gelegenheid een mooie sandaal uit de kast kan toveren. Want je hoeft je echt niet te beperken tot een dagje strand. 

Ultiem zomers 

Voor die zonnige stranddag blijven sandaaltjes natuurlijk favoriet. Een platte versie of hooguit een kleine sleehak is wel zo handig in het zand. Match de leukste printjes en details met de rest van je beachy outfit, zodat je ’s avonds toch stijlvol in die hippe beachbar kan blijven hangen. 

Summerproof met sandalen

Stad en land

Voor zonnige terrasjes zijn mooie sandalen met hakken een ultieme match. Wil je ook nog even lekker shoppen? Kies dan voor een sleehak: super zomers en elegant, maar je loopt er net iets makkelijker mee weg. Ga je voor een serieuzere wandeling? Pak dan een platte variant die meer steun biedt.

Summerproof met sandalen

At the office

Uhm oké, heel eerlijk: een plat open sandaaltje zal op de meeste werkvloeren niet toegejuicht worden (of je moet toevallig werken bij de leukste schoenenwinkel van Nederland). Maar dat betekent echt niet dat jouw voeten de hele zomer opgesloten moeten zitten. Ga voor elegante sandalen met een bescheiden hak. Maak het niet te dol met allerlei kleuren en prints, dan kan een klein open teentje heus wel.

Summerproof met sandalen

Oja, en vergeet niet je voetjes even een opfrisbeurt te geven voordat je ze de open lucht gunt. Onze Jeanine vertelt je hier hoe je jouw voeten weer summerproof maakt. Match je nagellak nog even mooi bij je sandalen en jij bent klaar voor de zomer.

Shop:

Sandalen

 

Lees meer:

Trend Summer Sandals          Stapel op Shabbies

Trend summer sandals                   Stapel op shabbies

Anneke
door Anneke
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies