Stijlvol op stap met de sleehak Rubriek: Inspiratie

Stijlvol op stap met de sleehak

Jouw voetjes mogen weer gezien worden, want de zonnige dagen liggen op de loer. Versier je voeten met de allermooiste sleehakken en je loopt stralend de zomer door. 

Elegantie + comfy = sleehak

De sleehak is de meest fantastische zomer must-have die jij je maar kan wensen. Ik zal je uitleggen waarom. Sleehakken zijn superelegant en je benen lijken optisch langer. Hé, is dat even fijn. Nog zo’n voordeel is dat de sleehak ontzettend lekker loopt. Dus je hebt hoge, vrouwelijke en comfy schoenen in één. Ik zeg: niets meer aan doen.

Sleehakken van Calvin Klein

Voor jou, voor mij en voor iedereen

Leg je de hak liever niet te hoog? No problemo, je kiest dan gewoon voor een lager model. Je hebt ze namelijk al vanaf 3,5 centimeter. En wil je het toch hogerop zoeken? Dan kies je voor een sleehak die 12 centimeter hoog is. Of daar tussenin natuurlijk, It’s up to you.

Sleehakken van Bronx

Het geheim van de sleehak

Wat maakt een sleehak nu zo bijzonder? De sleehak is niet zomaar een schoen met hak. De hak, ook wel wedge genoemd, maakt de sleehak. De juiste materialen en kleuren zorgen voor perfectie. Een gevlochten zool, een zool van kurk of een zool met houtlook in combinatie met suède, franjes, bandjes of touwtjes creëren de perfecte uitstraling

Sleehakken van Unisa

Zie jij het al voor je? Stijlvol op stap met jouw favoriete sleehakken? Shop dan snel je droompaar en steel de show op het zonnige terras, de boulevard of eigenlijk overal waar jij voorbij loopt.

 

Shop ook:

Sandalen            Slippers          espadrilles

 

Lees ook:

Must-haves            Rokjesdag            Zomer met Fred de la Bretoniere

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies