Stapel op Shabbies Rubriek: Inspiratie

De collectie van Shabbies Amsterdam

Ze zijn de allerknapste, gemaakt van de allermooiste materialen en zitten fantastisch. Waar ik het over heb? Over de schoenencollectie van Shabbies Amsterdam natuurlijk. 

Dat Fred de la Bretoniére 10 jaar geleden Shabbies tot leven heeft geroepen, daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor. Ik kan er niets aan doen, ik ben gewoon stapelverliefd op de schoentjes van Shabbies. Ik beken dan ook eerlijk, ieder seizoen voeg ik een paartje toe aan mijn eigen schoenencollectie.  

Mijn liefde van dit seizoen

Dat is absoluut het grijze veterschoentje. En omdat ik vandaag jarig ben, vind ik dat een supergoede reden om mijzelf een paar nieuwe Shabbies cadeau te doen. Vind je ook niet? Ik heb ze stiekem al gepast en ze zitten heerlijk. Je hebt deze veterschoenen trouwens ook zonder veters. Net weer even anders en ook superleuk.

Shabbies Amsterdam met veters en zonder veters

Classics

De vertrouwde en altijd fijne laarsjes omarmen we ook dit seizoen weer heel graag. Perfect voor op een koudere lentedag en toch op en top voorjaar door de kleuren beige, poederroze, lichtgrijs en cognac. Natuurlijk zijn ook de laarsjes weer gemaakt van het mooiste leer zoals suède en nubuckleer.

O my bag

Als je de collectie tassen van Shabbies bekijkt, dan wil, moet en zal je zo’n tas hebben. Mooi om te combineren met je favoriete paar Shabbies. De tassen zijn er in verschillende modellen en maten. Je kan dus precies de tas kiezen die past bij jouw gelegenheid.

Of je nu voor een tas, een schoen of allebei gaat, Shabbies zijn een absolute must voor iedereen. Nog wel even een tip voordat je jouw Shabbies gaat dragen. Leer blijft het mooist als je het goed onderhoudt. Heb je geen idee hoe? Neem eens een kijkje op ons YouTube-kanaal. Onze Amber vertelt je in één van haarHow to’ video’s' hoe jij je schoenen het beste kan behandelen en onderhouden. 

 

Shop: 

Schoenen            Tassen

 

Lees ook:

Ontdek Schouwenduiveland            De schoenen- en tassentrend voor spring/summer 2016

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies