Slippers aan en gaan Rubriek: Inspiratie

Slippers aan en gaan

Absoluut op numero uno in de zomerse garderobe: slippers. Daarom het wie, wat, waar, wanneer en waarom onder de slipper der slippers. 

WIE?

De slipper is een allemansvriend. Je bent nooit te jong voor slippers, al helemaal niet te oud en je hebt ze voor de classy lady, wildebras, man met pensioen en blije baby. Kortom: op de slipper kan iedereen bouwen.

WAT?

De slipper is eigenlijk het makkelijkste type schoen ooit. Ik zeg ooit, want de eerste flip-flops stammen uit ongeveer 4000 voor Christus. Die slipper gaat dus al wat jaartjes mee en is een oude rot in het vak, net als de sandaal trouwens. En valt de Birkenstock nou onder de gezondheidssandaal of zijn het toch echt slippers? De slipper-sandalenkwestie blijft lastig, daarom vind je ze gewoon hier

Slippers aan en gaan

WAAR?
Slippertjes zijn natuurlijk beachwear pur sang en ze misstaan ook niet op een terrasje, maar ik draag ze het allerliefst thuis. Ook als het kwik minder hard stijgt dan gewenst. Hoe heerlijk om na een dagje hakken, sneakers of sandaaltjes je voeten in de relaxstand te zetten. En niet te vergeten je schoenen, want die hebben af en toe ook een dagje rust nodig. 

WANNEER?
Gaat de temperatuur sky high? Dan is het de hoogste tijd om met je slippers de deur uit te gaan. Lekker samen naar het strand of aan je voet laten bungelen op een terrasje, staat altijd zo lekker zomers. En je mag uiteraard niet op vakantie zonder minimaal twee paar slippers in je koffer.

WAAROM?

In het kort: slippers zijn allemansvrienden met jarenlange ervaring in het vak, perfect voor een avondje relaxen en ideaal voor een dagje strand of op vakantie. Mee eens, toch? Shop die slippers. 
SHOP NU:
DAMES SLIPPERS         Heren slippers          Meisjes slippers          Jongens slippers

 

LEES OOK:

WANNAHAVE WEDNESDAY BY JEanine           Converse: de ster onder de sneakers            OMODA WEEKLY #29

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies