Shoestories - Anna Nooshin met Claartje Rose Rubriek: Inspiratie

Vans sneaker

Anna Nooshin trapt af met de shoe stories van Claire, beter bekend als Claartje Rose. Duik samen met Anna de kledingkast van Claartje Rose in en ontdek haar ultieme schoenverslaving.

Claartje Rose of Claire, hoe zit dat nu? Het is eigenlijk erg simpel. Claire is haar voornaam en Rose is haar tweede naam. Al snel kreeg ze van haar vader de bijnaam Claartje. Haar goede vrienden en familie namen dit over. Net als haar 191.000 volgers op Instagram.

Claartje rose in het kort:  
Claire Rose Cliteur
Blogger
Instagram: @claartjerose

WAT ZIJN SCHOENEN VOOR JOU?“Alles! Veel mensen denken dat mijn kleding mijn kasten uitpuilt, maar eerlijk gezegd koop ik liever heel veel schoenen. Schoenen maken echt je outfit. Bedenk zelf maar, je checkt iemand van top tot teen. De schoenen zie je voor het laatst, dus die onthoud je. Daarnaast hoef je met veel schoenen helemaal niet veel kleding te hebben. Gebruik je creativiteit bij het matchen van je kleding. Je schoenen vormen de look.”

Anna Nooshin en Claartje Rose

ULTIMATE SHOE GOAL?

“Dat heeft zeker te maken met mijn sneakercrush. Ik ben een echt sneakermeisje, ik kan er niks aan doen. Platte schoenen lopen gewoon veel lekkerder. Al ben ik wel erg kieskeurig. Ze moeten gewoon perfect zijn en absoluut niet vies. Mijn ultieme shoe goal is het scoren van sneakers waar er niet veel van zijn. Die moet ik dan gewoon hebben!”

Kendall + Kylie sneaker

FAVORIETE SCHOENENTREND?

“Wat ik echt heel erg leuk vind is de Chunky trend, zoals terug te zien is in de sneaker van Kendall + Kylie en Reebok. En dan vooral met zo'n opvallende sok erin. Om ervoor te zorgen dat de stoere sneakers mijn outfit niet te mannelijk maken, combineer ik ze vaak met een rokje of een jurkje. Wijde kleding vermijd ik dan liever. Ook de loafer is een favoriet en dan het liefst in zo’n toffe kleur als zilver en goud. Dat matcht mooi met mijn sieraden.”

Outfit Claartje Rose

WAAR KUNNEN WIJ JOU VOLGEN?

“Op instagram (@claartjerose) met heel veel fashion, outfits en inspiratie.”

Shop in de stijl van Claartje Rose:

 

 

bekijk het hele gesprek hier:

 

 

SHop OOK:

 

Damesschoenen            Dames sneakers            Loafers

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies