Shoe stories - Anna Nooshin met Teske de Schepper Rubriek: Inspiratie

Schoenen Teske de Schepper

Een nieuwe shoe stories van Anna Nooshin vindt deze keer niet bij een kledingkast plaats, maar bij de koffer van niemand minder dan Teske de Schepper. Bekijk samen met Anna haar geselecteerde favorieten. 

Vanaf haar dertiende begon Teske al met dat wat nu zo ontzettend populair is geworden, namelijk bloggen en vloggen. Vanaf die tijd weet ze eigenlijk niet beter dan dat ze haar leven vastlegt op het internet. Naast dat Teske heel graag content maakt, heeft ze de afgelopen jaren nog een grote passie ontdekt, namelijk haar muziekcarrière. Zo scoorde zij afgelopen jaar een hit met Mr. Polska en geeft ze aankomende 7 april een show in Paradiso Amsterdam.

TESKE DE Schepper IN HET KORT:

Teske de Schepper
Blogger, vlogger en zangeres
@teskedeschepper

Teske de Schepper

Zie ik hier nou alleen maar sneakers?

"Dat klopt, ik heb eigenlijk helemaal geen girly schoenen. Pumps heb ik echt nog nooit gehad. Ik vind ze niet passen bij wie ik ben. Als ik hakken heb dan is het een stoere hak onder een laars bijvoorbeeld, anders niet."

wat zijn dan je favoriete schoenen?
"Ik draag mijn witte sneakers vaak, omdat ze helemaal wit zijn en dat combineert heel fijn. Verder houd ik van sneakers die een beetje funky zijn. Het mag van mij wel een beetje gedurfd zijn allemaal. Ik kleed mezelf namelijk nogal vaak wat somber. Opvallende schoenen zijn dan juist een goede tegenhanger. Echte eye-catchers."

Red rag boots

Hoe draag je gedurfde schoenen?

"Ik zou niet te veel nadenken over hoe je ze combineert. Kies wat je er het leukst bij vindt staan en trek je vooral niets aan van wat anderen vinden. Je hebt weleens dat je later terugkijkt naar een outfit wat je nu anders zou combineren, maar dat is dan een goede leer voor de volgende keer. Ook helpt het om een foto van jou in je outfit te laten maken. Dat geeft toch een ander beeld dan je weerspiegeling in de spiegel. Dat is dan weer een tip van mij."

Deabused boots

En hoe zit het met dIE Liefde voor Boots bij jou?

"Ik draag mijn Dr. Martens het meest. Ik heb niet eens mijn best gedaan om ze schoon te houden, want ze horen een beetje vies. Iedereen zegt altijd dat het inlopen van deze laarzen veel pijn doet, maar ik heb daar helemaal geen last van gehad. Dat verschilt denk ik toch per persoon. Maar mijn favoriete Deabused laarzen ga ik 7 april zeker aandoen bij mijn show. Deze boot past perfect bij de outfit die ik ervoor bedacht heb. Die kettingen komen mooi uit met alle lichten erop." 

waar kunnen wij jou op volgen?
"Je vindt mijn hele leven uitgeschreven op mijn blog en mijn muziek en vlogs op mijn YouTubekanaal. Natuurlijk ben ik ook actief op Instagram (@teskedeschepper)."

Shop in de stijl van Teske de schepper:


bekijk het hele gesprek hier:

shop ook:

New arrivals  Dames sneakers

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies