Shoe stories - Anna Nooshin met Jamie Li Rubriek: Inspiratie

Adidas Superstar Omoda

Anna Nooshin neemt opnieuw een kijkje in de kledingkast van een bekende it-girl. Deze week is het Jamie Li die met haar schoenverhalen op de proppen komt en ons een glimp op laat vangen van haar geweldige interieur. 

Jamie Li is naast oprichter van haar eigen online magazine Quarter ook een freelance journalist voor grote tijdschriften, zoals LINDA., Grazia en Beau Monde Happy in Shape. Niet alleen op het gebied van fashion en beauty kun je bij haar terecht, ook haar fantastische smaak voor interieur is om jaloers op te worden. En dit allemaal combineert Jamie Li met een fashionable mommy life sinds de geboorte van haar twee knappe zoontjes.

JAMIE LI IN HET KORT:

Jamie Li Quarter
Oprichter Quaters Magazine, freelance journalist en vlogger
Instagram: @mrsjamieli

Jamie Li

wat zijn schoenen voor jou?
"Ik ben echt gek op schoenen. Wat betreft hakken vind ik dat pumps een statement moeten maken óf heel chique moeten ogen. Bij sneakers ga ik graag voor classics en het liefst in het wit. Mijn liefde voor sneakers is heel groot. Hoe hysterisch je outfit ook is, of juist heel clean, het is mooi als je dan eindigt met witte sneakers, vind ik." 

Jamie Li interieur huis

JOUW ULTIEME DROOMSCHOEN?

"Op dit moment heb ik een absolute favoriet, namelijk de Adidas Superstar. Ze passen echt bij alles. Ook mijn Steve Jobs New Balance gympen draag ik vaak. Eigenlijk is het de New Balance sneaker WRT580 voor de kenners, maar ik voel me altijd net Steve Jobs als ik ze draag met een mom jeans en een t-shirt of sweater. Maar als ik het echt voor het zeggen zou hebben, dan zou mijn droomschoen een schoen zijn die én je figuur mooier uit laat komen én een statement maakt. Yes, please!"

Schoenen Jamie Li

HAK OF PLAT?“Sinds ik moeder ben, draag ik alleen nog maar plat. Voor shopaholics zijn schoenen met klittenband, zoals die van Adidas, echt geweldig. Ideaal voor als je van de ene paskamer naar de andere rent. Ik ben het helemaal met Anna eens: ‘Plat is de nieuwe hak’. Ik heb wel pumps hoor. Mijn beste én mijn slechtste aankoop ooit hebben toevallig allebei een killer heel. Daarnaast vind ik dat iedere vrouw gewoon een paar mooie zwarte pumps in de kast moet hebben. En ik ben nog altijd op zoek naar dé ultieme tip tegen pijn in pumps, dus als je de oplossing hebt..”

Waar kunnen wij jou op volgen?
"Op instagram (@mrsjamieli) en op mijn YouTubekanaal 'Jamie Li' kun je mijn leven op de voet volgen."

SHOP in de stijl van Jamie li:


bekijk het hele gesprek hier:

SHOP OOK:

Damesschoenen            Dames sneakers            Pumps

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies