Rokjesdag Rubriek: Inspiratie

rokjesdag

Rokjesdag: hét woord dat je hoort bij een goede weersverwachting. Het gonst in de rondte, is het morgen, dit weekend, volgende week misschien?

Jarenlang was het pas rokjesdag als Martin Bril schreef dat het rokjesdag was. Hij werd de autoriteit op dit gebied. Nu is rokjesdag de dag dat vrouwen massaal, niet afgesproken, met blote benen plus een rokje of jurkje de deur uitgaan. En dat moment zou zomaar eens heel dichtbij kunnen zijn.

Rolmodel We zijn met zijn allen lekker geëmancipeerd bezig. Vrouwen mogen zich best een beetje man voelen in een boyfriend jeans en mannen mogen af en toe best een beetje huilen. Of is dat juist de reden waar we een traantje te laten? Want wat een schoonheid gaat er verborgen achter die jeans. Vrouwenkuiten gehuld in spijkerstof, dat is eigenlijk voor niemand leuk.

rokjes mag op rokjesdag

Voetjes Niet alleen kuiten uiten zich beter onder een rok. Ook de voetjes komen met blote benen echt tot hun recht. In mooie sandalen of loafers, maar ook een paar sneakers staat prima onder een rok.

BevrijdingDames, bevrijd toch je benen. Laat ze luchten, laat ze zonnen, laat ze zien. Het is dé kans om je van je meest vrouwelijke kant te laten zien. Want het is zo dat iedereen rokjes mag, dus kijken we uit naar rokjesdag.

 

ook mooi voor onder een rokje:

SANDALEN            SLIPPERS

ESpADRILLES            LOAFERS

ENKELLAARSJES            PUMPS

Veterschoentjes            SNEAKERS
LEUK om te lezen op ROKjesdag:

SPRING LOOKBOOK ANNA NOOSHIN

ONS MANNENPANEL OVER TRENDS

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies