Print, print en nog meer print Rubriek: Inspiratie

Ted Baker sneakers

Printjes, we zijn er dol op. Maar het ene printje is het andere niet. Hier onze favoriete printjes op een rij.

Jezelf van top tot teen in een print verhullen is ietwat overdreven, maar een printje als een leuk detail in je outfit is an absolute go. Ieder jaar komen er andere patroontjes langs, nu is het de beurt aan dierenprints, bloemenprints en strepen.

DIERENPRINTJES
Ja, deze dierenvriendjes gaan nog een seizoen met ons mee. Je ziet ze al een aantal seizoen, maar wat blijven ze leuk. Dierenprints zijn niet alleen goed voor een stoere look, maar deze toppertjes kunnen ook prima met een mooie klassieke look. Kies wel voor een wat rustigere outfit, zodat je schoenen de eyecatchers zijn van je look.

Guess sneakers snake-motief

de bloemetjes buitenzetten

De bloemenprint, hoe fleuriger, hoe beter. Kies voor een felgekleurde print of juist voor zachte pastelkleuren. De meeste schoenen zijn vrij rustig gehouden en bestaan vaak uit een basiskleur als zwart of wit. Een bloemenprint moeilijk te combineren? Juist niet! Doordat er zoveel kleurtjes in zijn verwerkt, past er vast wel een kleurtje bij jouw favouriete item uit jouw kledingkast.

streepjes

Of het nou een Bretonse of een verticale streep is, dat maakt voor deze trend niet uit. De klassieke streep is altijd goed. Wil je liever eens wat anders? Kies dan voor kleine of schuine streepjes. Deze zijn net wat speelser dan de klassieke horizontale streep. De blauw-witte variant is natuurlijk altijd goed. Wil je een keer wat anders, ga dan voor kleur.

Kortom, of je nou gaat voor een animal print of voor een streep gaat, dit seizoen zit je altijd goed met één van deze prints.

Shop: printjes

 

 

lees ook:

modern mod          fleur de boel op

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies