Point it out: puntige schoenen Rubriek: Inspiratie

Point it out: puntige schoenen

Pointy shoes are back. Het is misschien even wennen, maar als ‘t puntje bij paaltje komt zijn we allemaal fan.

Platte punt

Een puntige neus alleen bij pumps? Die tijd is voorbij. De pointy nose maakt zijn comeback en is o-ver-al terug te vinden, zelfs bij platte modellen. Denk aan: easy ballerina’s, hippe herenschoentjes en trendy enkellaarsjes. Stijlvol en lekker comfortabel.

It’s all about the details

Trends komen en gaan, en zo werkt het ook bij de puntschoen. Wil jij echt een fashion statement maken deze winter? Kies dan voor een schoen met punt én gespen of fringes. Deze details zijn helemaal hot en gaan we heel veel terug zien. 

Pointy shoes

Pluspunt

Pittige puntjes staan voor kracht en elegantie. Niet gek dat veel powervrouwen juist voor dit model kiezen. Ook maken ze je voeten slanker en benen langer. En geef toe, dat wil toch iedereen? Match je puntige herenschoen met een jurkje of rokje en je hebt de perfecte mix van masculine en feminine. Liever een op en top vrouwelijke look? Kies dan voor een elegante ballerina of enkellaars en draag deze onder een mooi jurkje. And don’t forget, de skinny kan altijd én boven iedere schoen.

Nog geen idee welke spitse neuzen jij deze winter aantrekt? Geen punt, wij hebben heel handig de leukste items voor je uitgezocht. Shop ze hier:

Lees ook:
de rondreis door maison bydanie            sneakers in vijftig tinten grijs            wannahave wednesday by florianne


charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies