Party shoes Rubriek: Inspiratie

"Ain't no party like a...?" Zonder een stel goede party shoes natuurlijk!

Heb je al zin in de feestdagen? Is je outfit al compleet of zoek je nog een paar echte party pumps? Ga jij voor onze hooggehakte vrienden of een stevige blokhak? Voor gouden details of klassiek zwart? Genoeg keus voor elke vrouw. Wij zetten hier alvast de leukste party schoenen voor je op een rijtje.

MET GOUDEN RANDJE

 

Maak van je voeten echte blikvangers door te kiezen voor gouden details. Een gouden hak, gouden riempje, gouden zool of ga voluit voor goud. Deze schoenen maken je outfit in un instant helemaal party-proof. Goud is het mooist als je de rest van je outfit lekker simpel houdt. Zo zijn je schoenen echt de eyecatcher. Voor de feestdagen zijn deze heels mooi in combinatie met een zwart pak of een little black dress.

> SHOP ZWARTE PUMPS 

> SHOP PORTEMONNEES 

 

 

VOOR het BLOK

 

De blokhak is terug en hoe! Veel ontwerpers hebben de schoen uit de 60's in hun huidige collecties opgenomen. Wij zijn daar erg blij mee, want helaas kan niet iedereen zich redden op zo’n dun naaldhakje. Voor de feestdagen staat de blokhak super met een A-lijn jurkje. Helemaal hip volgens de Sixties-trend.

> SHOP ZWARTE PUMPS 

> SHOP SIERADEN VAN TOV

> SHOP LIU JO TASSEN

 

KLASSIEK ZWART

Zwarte pumps zijn lekker neutraal en kunnen altijd, ook met de feestdagen. Op de catwalk is de kleur zwart ook groots aanwezig, soms met een kleuraccent zoals blauw of burgundy. Wanneer je alleen voor een outfit in het zwart gaat, of meer casual overdag, kun je ’s avonds het verschil maken met de accessoires die je erbij draagt. De byoux fonkelen deze feestdagen zoals de sterren op kerstnacht of het vuurwerk op oudejaarsavond. Oorbellen, armbanden of ringen; niets is feestelijker dan schittering bij kaarslicht.

> SHOP ZWARTE PUMPS 

> SHOP PORTEMONNEES 

Kortom, keuze genoeg om tijdens de komende feestjes en borrels feestelijk voor de dag te komen..

HAPPY PARTY SHOPPING EN ALVAST HELE FIJNE FEESTDAGEN!

 

 

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies