Opening nieuwe Omoda-winkel in Gouda Rubriek: Inspiratie

Toral pumps

Zaterdag 1 april is het zover, dan opent Omoda de nieuwe winkel in Gouda. De vorige Omoda-winkel is vervangen door een gloednieuw pand een aantal deuren verderop. 

Een nieuwe Omoda-winkel in Gouda? Daar zat er toch al één? Dat klopt. De oude winkel is vervangen door een hele nieuwe winkel aan de Zeugstraat nummer 96. Met een oppervlakte van 416 vierkante meter beschikt de nieuwe winkel over veel meer ruimte dan de vorige. Ook heeft het pand een hele metamorfose ondergaan. Het sluit nu feilloos aan op de vernieuwende Omoda feel en look.

Omoda-winkel Gouda

Stoer en stijlvol, zo zou je het interieur van de nieuwe Omoda-winkel kunnen noemen. Door de perfecte balans van industriële elementen, hout en groen ontstaat er een inspirerende omgeving waar elke schoenliefhebber zijn hart op kan halen. Om de winkelervaring compleet te maken beschikt de winkel over een stijlvolle coffee corner waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie.

Omoda Gouda

Natuurlijk hoort er bij een nieuwe winkel een feestelijke opening. Zaterdag 1 april is iedereen van harte welkom om de Omoda-feeling te ervaren, de nieuwste collectie te bewonderen en in de prijzen te vallen. Want onder het genot van verse sapjes, cupcakes en lekker hapjes mag elke klant bij aankoop een ballon prikken. Wie weet prik jij jezelf wel een prijs rijker.

Dus zet het in je agenda, zaterdag 1 april om 09.30 uur de feestelijke opening van de nieuwe Omoda-winkel aan de Zeugstraat nummer 96 en laat je verrassen. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in.

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies