Omoda Monthly #3'2016 Rubriek: Inspiratie

Monthly 3

In de Omoda Monthly geven we je een maandelijkse update van de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter. Ook maken we de gelukkige winnaar van de Share-your-new-in-&-win-actie bekend.  

#herfstig    Het wordt inmiddels een stukje kouder buiten maar dat weerhoudt jullie er niet van om nog steeds prachtige foto’s te plaatsen. De vrolijk gekleurde herfstblaadjes zijn de perfecte ondergrond dit seizoen. Zo raakt @redreidinghood ook nog steeds betoverd door de warme herfstkleuren en rockt zij haar boots in stijl. @Liefslaan maakte een kiekje van haar parels op het gras en is helemaal autumn-proof met haar PS, Poelman laarsjes. Terug van de Filipijnen naar Amsterdam kan @yourlbb niet meer om de herfst heen en pakt ze haar Sam Edelman laarsjes weer even uit de kast.

#herfstig

#handsome@debraverhaegen showt haar nieuwste aanwist: Zwarte enkellaarsjes van Bronx. Zij is helemaal on trend dit seizoen. You can kick anything with the right boots, en dat heeft @sensobyrach helemaal goed met deze mooie laarsjes aan haar voet. We love pastels en @nen_x_flo weet deze toffe creepers van Tango prima te matchen met haar accessoires. Zijn ze niet hand(some)?

#handsome

#fromwhereistandOktober was ook de maand van #fromwhereistand. @Redreidinghood is niet de enige die een ‘’thing’’ heeft voor mooie vloeren, wij vinden dit ook prachtig en al helemaal met die toffe buckle boots. Zouden het haar favoriete herfstlaarsjes zijn? @marly__h is helemaal happy met haar nieuwe Nubikk boots. Hoe kan het ook anders? Dit is wel echt dé must-have van dit seizoen. @renatecazemier trekt zowel bekijks met haar nieuwe Omoda laarsjes als de prachtige vloer waar ze op staat. Een plaatje toch?

#fromwhereistand

#theyloveshoes2

Onze kleine, schattige, harige vrienden hebben in ieder geval één ding met ons gemeen: Ze houden net zoveel van schoenen als wij. Geef ze eens ongelijk. Dexter van @tri3s (die trouwens helemaal fashion is met zijn panterprint vachtje) lijkt nog een beetje sprakeloos te zijn van de nieuwe aankoop. WiFi daarin tegen is gillend enthousiast en net zo’n grote Omodafan als baasje @leandra_sprenkels. Maar de schattige viervoeter van @margotje_britt past de nieuwe aanwinst liever even voor, het past tenslotte perfect bij zijn vachtje.

#theyloveshoes2

#maandpraat

Kan de hooggehakte enkellaars van Lola Cruz op tegen de ongekende grote trend van dit seizoen: de Military boot? Nope. We zijn het er (bijna) met z’n allen over eens dat de groene enkellaars prachtig is, maar toch kiezen we liever voor comfy. De Nubikk boot wint met vlag en wimpel, maar voor de echte fanatieke hakkenlopers is Lola een echte favoriet en officieel toegevoegd aan de verlanglijstjes.

#maandpraat

#winnaar 'Share-your-new-in-&-win-actie’Ra-pa-pa, zit je er klaar voor? Het is tijd om de happy winner van de 'Share-your-new-in-&-win-actie' bekend te maken.

Gefeliciteerd @blitzontwerpt_lisethblitz samen met jouw mini in de buik mag jij je de winnares van oktober noemen. Ennuh… de neusjes van je schoenen vinden we prachtig!

#omodawin

 

 

#shoeshoppingOmoda Facebook             Omoda Instagram

Janice
door Janice
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies