Omoda Monthly #2'2016 Rubriek: Inspiratie

Omoda Monthly #2

In de Omoda Monthly geven we je een maandelijkse update van de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter. Ook maken we de gelukkige winnaar van de Share-your-new-in-&-win-actie bekend.  

#bootiefulOok deze maand waren de foto’s weer bootieful. De zomer is officieel klaar en dat betekent dat de laarsjes massaal weer tevoorschijn komen. Hoe kan het ook anders want de nieuwe collectie bij Omoda biedt voor iedereen wat leuks. Zo heeft @gitte_br de nieuwe hairy boots van Alma en Pena gescoord en is @stylebylachanna (net als wij) helemaal weg van de Nubikk boots. @Nynkehettinga is helemaal autumn-proof met haar nieuwe comfy Shabbies.

bootieful

#omodamagazineHeb jij ‘m ook gelezen? Het nieuwe Omoda Magazine kwamen we overal tegen. Op de ontbijttafel, in bed en in de tuin onder het genot van de laatste zomerse zonnestralen. Ook deze editie werd vol enthousiasme door jullie gelezen en dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk.

Omoda Magazine

#shoefieHou jij ook zo van #shoefie's ? Wij wel! @san_prettyface nam een kiekje van haar La Strada favourites, @lotte_dictus zocht het hogerop met een paar Timberland laarsjes en @deschryverlisa topte haar Stan Smiths af met een paar glittery socks. We likey. 

Shoefie

#outfitinspiratieNaast het geven van your daily dosis shoespiration laten we je ook graag zien hoe je deze het beste kan combineren.. Blogger @annanooshin ging voor een off-shoulder dress en combineerde dit met de slip-on sneaker van Bronx. Fashionista @fablefrique gaat voor goud in combinatie met de zwarte Gazelle sneaker van Adidas. Tot slot laat @Redreidinghood zien hoe je vrouwelijk met comfortabel combineert met high heels uit de Kendall+Kylie collectie en een strakke jogging.

inspo

#maandpraatEen toffe pump of toch liever een comfy sneaker? De Puma sneakers komen als winnaars uit de doos. Ben jij het met onze Facebook volgers eens? Wij kunnen eigenlijk niet kiezen, dus stiekem gaan we voor alle twee.

share

 

#winnaar 'share-your-new-in-&-win-actie'Ra-pa-pa, zit je er klaar voor? Het is tijd om de happy winner van de 'Share-your-new-in-&-win-actie' bekend te maken.

share en win

Gefeliciteerd @venveelenmarloes met jouw ‘Autumn means new shoes!’ foto mag jij je de winnares van september noemen.

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Deel ook jouw nieuwste aankoop met #omoda op Twitter, Facebook of instagram en wie weet win jij in oktober wel jouw aankoopbedrag terug! Bekijk hier(omoda.nu/Actievoorwaarden-winactie-omoda) de actievoorwaarden. 

 

#shoeshopping

Janice
door Janice
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies