Office-proof schoenen voor de zomer Rubriek: Inspiratie

Office proof schoenen voor de zomer

Het is zomer, 30 graden en jij werkt lekker door op kantoor. Maar wat kun je nu eigenlijk wel en wat kun je echt niet dragen at the office?

De zomer is altijd zo gezellig, zeker op dagen waarop de zon schijnt, de temperatuur stijgt en je jouw favoriete zomerjurkjes, rokjes en topjes weer uit de kast haalt. De teennagels worden weer gelakt en de slippers en sandaaltjes worden om de voetjes heen geschoven. Allemaal leuk en aardig, maar er is ook nog iets als, hoe heet het ook alweer? Waar je geld mee verdient. O ja, w-e-r-k. En op de meeste kantoren geldt, iets dat maar in de buurt komt van een vakantie-achtige look, is not done. Wat je dan wel kunt dragen? Dat vertel ik je nu.

Classics

Een klassieke look is altijd goed. Een mooie pantalon, een nette jurk of rok in mooie zachte tinten zijn perfect voor een dag op kantoor. Let bij een jurk of rok wel op de lengte. Kies voor een lengte die minimaal tot net boven de knie uitkomt. Een mooi paar pumps eronder en je bent een echte classy lady.

Office proof schoenen voor de zomer

Slingback

Net zo leuk is de pump met een bandje om je hiel. Die is zomers en toch netjes. Slingbacks staan niet alleen mooi onder een pantalon, jurk of rok, je combineert ze ook leuk met een jeans. En gelukkig mag je bij de meeste jobs wel met een jeans op de werkvloer verschijnen. Als een jeans nou onder de do’s valt, kies dan wel voor een mooie, goed gekleurde jeans zonder scheuren en gaten. Die staan namelijk vaak bij de don’ts.

Office proof schoenen voor de zomer

Sky high Sandals

Sandalen geven al snel een te zomerse uitstraling en dat kan dus niet. Toch vind ik, dat er sandalen zijn die office-proof zijn. En dan heb ik het over de nette sandaal met hak. Ik vind ze supervrouwelijk en ze staan prachtig onder een zakelijke look. Twijfel je of je open schoenen mag dragen? Vraag het voor de zekerheid even na.

Nog even een aandachtspuntje: voeten worden vaak vergeten, maar het is juist zo belangrijk om ze goed te verzorgen. Een slinkback met een hiel met eelt kan echt niet en ongelakte nagels bij een open schoen is ook een dikke no-go. Check dus even je voeten, lak je nagels in een zacht fris kleurtje en stap in je favoriete summer-office-proof-shoes. Zo rock jij deze zomer de werkvloer.

Shop nu:

Pumps          High Sandals

 

Lees ook: 

New in: Catarina Martins            De comeback van K-swiss

NEW IN: CAterina martins                 De comeback van k-swiss

 

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies