Nieuwste Omoda-filiaal in: Amsterdam Rubriek: Inspiratie

Ama sneaker

Vergeet waar je mee bezig bent, leg alles aan de kant en ga rustig zitten. Mag ik wat tromgeroffel, want ik heb breaking news. Omoda opent een nieuwe winkel en wel in onze mooie hoofdstad, Amsterdam.

Omoda x Amsterdam

Begin april dit jaar is het zover, dan breidt Omoda uit naar negentien winkels en dit keer is het Amsterdam waar Omoda voet aan wal zet. Omoda is niet helemaal nieuw in onze hoofdstad. Eerdere events, zoals de Omoda-Loft en de Shoeshi Store waren een groot succes. Ook de online shop is al erg populair onder de Amsterdammers. Het plan 'Amsterdam' was er al enige tijd, maar nog niet eerder was een pand zo geschikt om de keuze definitief te maken. Tot nu en we zijn apetrots.

Omoda x Amsterdam

De ligging
Het ruime pand bevindt zich in de Van Baerlestraat nummer 60. Het zit tegenover het Stedelijk Museum, net om de hoek van de P.C. Hooftstraat en in de straat van het Concertgebouw. Een ideale ligging voor een dagje uit als je het mij vraagt.

project amsterdam
Hoe gaat project Amsterdam nu verlopen? De winkel start als een outlet in april tot oktober en is daarna even gesloten om het pand helemaal om te toveren tot een echte Omoda-winkel in de bekende Omoda-stijl. Eind 2017 is de grande opening en is het totaal vernieuwde pand met een oppervlakte van 988 m² officieel de grootste winkel tot nu toe. Een uitgebreide dames-, heren- en kindercollectie gaat het ruime pand opvullen. Ook tassen en accessoires zullen niet ontbreken. 

Ken

Werken bij Omoda Amsterdam

De voorbereidingen van het nieuwe winkel zijn al in volle gang, maar we kunnen het niet alleen. Om Omoda Amsterdam tot een succes te maken, is een enthousiast team erg belangrijk. Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe avontuur? En ben of ken jij iemand die perfect bij de Omoda-beleving past en ook nog eens gek is op schoenen? Neem dan snel een kijkje bij de openstaande vacatures.

Bereid je alvast voor op de opening en bekijk de collectie nu hier:Damesschoenen            Herenschoenen            Jongensschoenen            Meisjesschoenen

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies