Nieuw merk: Toral Rubriek: Inspiratie

Toral laarsjes met gespen

Als je al jarenlang ervaring hebt in de schoenenbranche, dan weet je natuurlijk als de beste wat de vrouw nodig heeft. Dat dachten de ontwerpers van Toral ook. Dus daar was Toral, een jong schoenenmerk uit het zonnige Spanje.

Powervrouw

Stop elegantie, hoge kwaliteit en een eigen persoonlijkheid in een paar schoenen en je maakt iedere vrouw blij. En dat klopt, want als je wegloopt op een pareltje van Toral, dan voel jij je op en top een powervrouw. En dat is niet zo gek. De unieke modellen zijn handgemaakt en niet te missen door de verrassende details die je terugziet in iedere schoen.

Buckle boot

Wat dacht je van de toffe buckle boot. De gespen maken deze boot superstoer, maar de smalle schacht maakt het weer een heel vrouwelijk laarsje. De perfecte combinatie als je het mij vraagt. Dan heb je ook nog die mooie enkellaarsjes met studs. Dat wordt nog moeilijk kiezen, want ik ben fan van beide. Paniek is dus niet nodig, want Toral heeft ook boots met gespjes en studjes samen.

De vier seizoenen

De Toral laarsjes zijn niet alleen perfect voor iedere vrouw, de enkellaarsjes zijn ook nog eens perfect voor ieder seizoen. Want of het nu herfst, winter, lente of zomer is, je kan altijd op stap met een paar Toral boots aan je voeten. Nu met een skinny en in de zomer met een korte jeans. 

Damesschoenen

 

Catarina Martins: Best of the west            Panajma jack
Catarina Martins                                         Panama jack

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies