Nieuw jaar, nieuw paar Rubriek: Inspiratie

Happy new year

Wordt 2018 ook jouw schoenenjaar? Wij helpen je.

Goede voornemens? Wij hebben er maar één: jou altijd en overal voorzien van de allernieuwste en allermooiste schoenen. Want met de goede schoenen kun je heel de wereld aan, zoals Marilyn Monroe het ooit mooi omschreef.  

Tosca Blu Shoes

wat heeft 2018 voor jou in petto?

Een bruiloft, feestje, sollicitatiegesprek of spannende date, wat staat jou te wachten in 2018? We weten het (gelukkig) niet. Eén ding is wel zeker: met de juiste outfit kun je alles aan. Creëer ook dit jaar weer je eigen stijl, sla een paar best basics aan de haak en mix and match er lustig op los. En die goede look, die begint natuurlijk met de perfecte schoenen uit de Sale. 2018 ligt aan je voeten.

knap Sporten met sneakers

Een sportief gympje die je bij elke outfit matcht, maar waar je ook makkelijk een goede wandeling op kunt maken of een dag op vol kunt houden op de werkvloer? Ja, graag. Dankzij de fijne voetbedden en nauwsleutende, stoere modellen houd jij het makkelijk uit op de sneakers van Adidas en Puma. Fashionable aan je goede voornemens beginnen, je moet tenslotte niet té streng zijn voor jezelf. En een goede outfit is het halve werk. 

Adidas sneakers

Vergeet sporten, koop schoenen

Zijn goede voornemens niks voor jou? Haal jij het liefst altijd het maximale uit je dag? Vier het leven. Eet dat gebakje. Maak dat grapje. Koop dat kleinigheidje voor een ander en doe jezelf schoenen cadeau. Je zult zien watvoor een energie en zelfvertrouwen dat geeft. Daar kan geen grammetje meer of minder tegenop. En trouwens, schoenen hè, die passen dus altijd. Ongeacht dat derde kerstdiner en dat oliebollenontbijt. Daarom zijn wij nou juist zo dol op ze.

Omoda boots

Van hoed tot handtas

Schoenen zijn het belangrijkste, maar eigenlijk is je outfit niet af zonder een mooie tas en accessoires. Ga je voor een hoed of luxe sokken? Een handtas van Ted Baker of gouden muziekoordopjes van Happy Plugs? Ga voor een match of zoek een mooi contrast op. Niet alleen deze collectie, maar ook de komende collecties beloven dit jaar weer verrassend, vernieuwend, maar vooral kwalitatief, stijlvol en luxe te zijn. Vol liefde en passie voor jou samengesteld. Het wordt hoe dan ook een schitterend 2018, proost!

Omoda accessoires

Ook een nieuw paar voor het nieuwe jaar? Bekijk hier de hele collectie:

Schoenen

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies