Nieuw jaar, nieuw paar Rubriek: Inspiratie

nieuw jaar nieuw paar

Goede voornemens? Wij hebben er maar één: jou altijd en overal voorzien van de allernieuwste en allermooiste schoenen. Want met de goede schoenen kun je heel de wereld aan, zoals Marilyn Monroe het ooit mooi omschreef.   

Een bruiloft, feestje, sollicitatiegesprek of spannende date, wat staat jou te wachten in 2017? We weten het (gelukkig) niet. Zorg dat je er op deze momenten altijd piekfijn uitziet, dan komt het wel goed. En die goede look, dat begint natuurlijk met de perfecte schoenen.

nieuw jaar nieuw paar


Lakeien en hofdames

Wij starten het jaar goed, met een gloednieuwe collectie. In 2017 sta jij met beide benen op de grond in stoere kistjes of de überhippe buckle boots. Of waan je in het wilde westen met toffe cowboylaarzen. De hoogtepunten van dit jaar vier je op high heels, dieptepunten op je altijd trouwe platte sneakers. En wat daar om de hoek komt kijken? De altijd fijne midi-hak en dan het liefst onder een loafer. Gaan we in 2017 gewoon even terug naar de tijd van lakeien en hofdames.

nieuw jaar nieuw paar


App jij ‘m al?

Vorig jaar (ja, dat was 2016) lanceerden wij een handige app. App jij ‘m nog niet? Ga dan als een speer naar de App Store of Play Store en download de Omoda-app. Je ziet dan altijd supersnel de nieuwste schoenen in één oogopslag. Ook handig is Club Omoda, waarmee je spaart voor shoptegoed.

app jij de Omoda-app al?


Van handtas tot horloge

Schoenen zijn het belangrijkste, maar eigenlijk is je outfit niet af zonder een mooie tas en accessoires. We hebben dan ook steeds meer matchende en contrasterende items en dit jaar wordt de collectie alleen maar groter. Het wordt hoe dan ook een schitterend 2017, proost!

nieuw jaar nieuw paar

Ook een nieuw paar voor het nieuwe jaar?

nieuwe collectie

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies