Must-have: overknee laarzen Rubriek: Inspiratie

Must-have: overknee laarzen

Nog op zoek naar een modeverantwoorde vriend deze winter? Ik heb de gouden tip: maak kennis met de superhippe overknee boots. 

LIEVELINGEN

We hebben er lang op moeten wachten, maar de overknee laarzen zijn weer helemaal back in business dit seizoen. Behalve dat deze lange laarzen enorm stijlvol zijn en je benen optisch langer laten lijken, is je koude benenprobleem bij vries en kou ook meteen verleden tijd. Geef dus maar een groot applaus voor deze schatten.

DE KEUZE IS REUZE

Volg de bekende fashion bloggers op Instagram en het valt op dat de zwarte suède variant vaak voorbij komt wandelen. Niet gek, want suède is hot. Maar naast dit heerlijk zachte en vooral warme stofje kun je ook kiezen voor stoer leer of een ander winters tintje, zoals grijs of bruin. En om de keuze nog ietsiepietsie lastiger te maken, ga je voor hooggehakt, prima plat of een mooie midihak?

Must-have: overknee laarzenOmoda laarzen | EUR 119,00, Rapisardi laarzen | EUR 129,00

PERFECT MATCH

Geen idee wat je bij die hoogvliegers aan moet trekken? Denk vooral niet te moeilijk, want ze staan onwijs goed onder bijna elke look. Combineer ze keurig onder een rok en mooi blouse, kies voor een casual look met jeans, coltrui en knappe tas of trek een little black dress aan tijdens een gezellig feestje. 

Welke modeverantwoorde vriend kies jij?

shop nu:
lange laarzen

lees ook:
lange laarzen liefde          must-have: zwarte sneakers          must-have: pumpscharlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies